Veckans tv v.13

Druck 3×03 – Neon-schmetterlinge
Wow, nu har druck alla fall överträffat sig själv. Tycker det är så sorgligt att folk inte riktigt verkar se hur dåligt Matteo mår. Det är dock inte orealistiskt, bara några månader kvar av skolan så alla har nog mycket att stå i. Tycker man ser småglimtar med att Jonas försöker men svårt att dra det ur en person som inte vill prata kanske. Känner igen mig mycket i Matteo vilket blir full effekt när de dessutom verkar köra på någon slags depression-story. Kemin mellan Matteo och David är fantastisk och känns så realistisk. Kul att se både Mia och Alex också. Trodde det skulle dröja ett tag tills Alex syntes till så det var ju skönt.

Jane the virgin 5×01 – Chapter eighty-two
Trodde verkligen inte att det skulle vara riktiga Michael men det verkar ju som att det är det trotts allt. Tycker mest synd om Raf just nu så för min del kan M’s minne hålla sig långt borta.

Shadowhunters 3×15 – To all the night children
lol när Simon ringde till Alec och började förklara vem han var. Men å andra sidan har Simon och Alec pratat med varandra innan? kan inte vara så många gånger de gjort det. Gillade Izzy och Rafaels scener, lite sorgligt även fast de väl var rimligt att de skulle hända förr eller senare. Ska man vara orolig över Magnus? känner att jag är det ungefär 0%

You’re the worst 5×12 – We having suck a nice day
Edgar, vilken fin karaktärsutveckling han har gjort. Är av någon oklar anledning så förtjust i han och Jimmys vänskapsrelation. Den har definitivt många brister men de är där för varandra när det verkligen gäller. Tyckte Edgars samtal till Jimmy var viktigt och allt han sa stämmer såklart men förstår också att det är jobbigt för Jimmy att höra det och det är fullt försåtligt att han blir arg. Jag antar att det kommer att leda till att han tar till sig samtalet och faktiskt gör slut med Gretch. Gillar inte att de hintas om att det finns en chans för Lindsay och Paul att bli tillsammans igen.

Blank 2×01 – Bare god stemning
Har lite blandade känslor krig att karaktärerna inte verkar ha någon koppling till Ella & co. Vore kul om de ända var där på något hörn men det kanske kommer. Fått ganska bra intryck av huvudrollen alla fall vars personlighet skiljer sig brutalt mycket från Ellas. Antar att säsongen kommer gå ut mycket på att Zehra ska börja satsa på att följa sin dröm inom musiken.

Lovleg 2×08 – space
Så ofantligt trött på Luna. Inget jättestort Gunhild fan men känner verkligen att hon förtjänar att vara med någon bättre. Antar att det kommer vara lite mer fokus på vänskapen mellan Gunhild och Sara nu vilket jag ser framemot. Ugh, Alex får inte flytta.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.