Veckans tv v.12

Druck 3×02 – Joints & Sandwiches
Älskar verkligen att Matteo har visat sig vara den drivande i relationen mellan honom och David, antar att det kommer fortsätta så. Det blir så gulligt eftersom han ju ändå är rätt blyg så varje gång han ska inleda ett samtal är han så nervös men wow vad fin kemi de har. Tycker så oväntat mycket om Matteo och Saras relation. Hoppas bara att de kan vara ärliga med varandra och stötta varandra som vänner men jag tror att det finns en anledning till varför deras relation byggs upp som den gör.

Shadowhunters 3×14 – A kiss from a rose
Älskade Clary och Jace scener även fast dem inte blev speciellt långvariga tack vare Jonathan. Så vidrigt att Jonathan verkar känna så mycket attraktion för Clary, ni är syskon!?

Good trouble 1×11 – Less than
Så mycket onödig drama mellan Stef och Lena hela tiden. Så glad att Mariana ska få pitcha om appen som jag är rätt så övertygad om att kommer bli godkänd, hon är ju bra på sitt jobb.

Skam Austin 2×01 – Not my type
Bästa i hela avsnittet var när Nic sa att han lyssnade på en Hamilton remix (bra smak, osv.). Fått ganska bra intryck av Daniel faktiskt och hoppas att det kan hålla i sig men vi får se. Tror jag kommer att älska Grace kusin bara hon får lite mer scener.

You’re the worst 5×11 – Four goddamn more days
Edgar har väl egentligen alltid varit hjärtat i hela serien men han är verkligen något ut över det extra nu i sista säsongen och det är svårt att inte känna väldigt starkt för honom. Så fin människa, så bra kompis. Jag är okej med att Jimmy och Gretchen gör slut bara det inte handlar om att det är Jimmy som gör slut för att han inte orkar med Gretchens psykiska tillstånd. Alltså att han känner att han inte kommer att kunna hantera det i längden.

Lovleg 2×07 – Anda-Lote
Luna är den värsta jag varit med om!??? Hoppas verkligen inte att hon och Gunhild slutar upp tillsammans då relationen inte känns speciellt sund i det långa loppet. Tråkigt med tanke på att jag gillade Luna i början men börjat störa mig väldigt mycket på hela hennes attityd. Hon går runt å tror att hon är helt felfri och om något går fel så är det någon annans fel, det funkar inte riktigt så. När hon bara ’du skulle kunna vara så bra om’ liksom VEM SÄGER SÅ!?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.