Veckans tv v.11

Shameless 9×14 – Found (Säsongsavslut!)
Det här avsnittet kändes verkligen så uppbyggt som ett serieavslut. Inte bara för Fionas del utan också hur hon bl.a. valde att ge halva summan med pengarna till familjen plus Lip som anförtrodde sig till Kevin om hur man är en bra pappa eftersom Lip aldrig haft något bra pappa att se upp till. Tyckte om att Fiona fick en sista scen med Ian och sedan såklart en med Lip. Hennes sista scen med Frank gjorde lite ont i hjärtat.

Druck 3×01 – Einfach abhauen
Gillar hur det lagt upp hela grejen om att Matteo uppenbarligen fortfarande har känslor för Jonas men som aldrig lär bli besvarade och det förstår han ju. Måste faktiskt säga att jag gillar Sara. Känns som Matteo genuint tycker om henne också men mer som en kompis givetvis. Såååå tacksam att Druck på riktigt kör på trans-handlingen. Ska bli intressant att se vad de gör ut av den men helt säker på att det kommer att bli bra. Älskade att Matteo totalt tog övertaget med David, hoppas det fortsätter i den riktningen. Så kär i Matteos jacka, kommer nämna detta varje vecka.

Shadowhunters 3×13 – Beati bellicosi
Skönt någonstans att Simon och Maia gjorde slut. Har aldrig riktigt brytt mig om dem som par mest för att de har känts som dem ändå inte kommer sluta upp tillsammans i det långa loppet. Tyckte mest om Izzy och Alec’s scener i det här avsnittet och att Simon fick ha sin återförening med Clary var fint.

Good trouble 1×10 – Re-birthday
Gillar verkligen inte Davia. Hon känns som en person som jag verkligen inte skulle klicka med om hon fanns på riktigt. Älskar hur alla familjemedlemmar till Callie och Mariana klickar med Dennis. Fint att se Brandon igen. I någon sneak peek som släpptes inför serien så såg man att han och Eliza var på någon fest så antar att Brandon kommer dyka upp igen innan säsongen är över.

You’re the worst 5×10 – Magical thinking
Tycker verkligen om att Edgar börjar bli så självständig och inte alltid måste förlita sig på Jimmy. Deras relation är alltid bättre när han vågar säga ifrån. Börjar bli rätt så säker på att Jimmy och Gretchen inte kommer sluta upp tillsammans vilket jag någonstans ändå är okej med. Herregud vad det känns rimligt om Lindsay faktiskt är lesbisk. Tror inte att hon är bi, hon gillar väl sex å så men romantiskt sätt har hon ju till å med sagt att hon aldrig varit kär i någon och det är troligen anledingen varför.

Lovleg 2×06 – Kven sa kva?
Ursäkta men det är så dålig stil av Gunhild att berätta något för Luna som Sara sagt i förtroende. Sen kan jag kanske tycka att Sara borde ha berättat för Torstein då det blir värre när det kommer från någon annan men det är ändå hennes sak att berätta när hon känner sig redo, det ska inte komma från någon annan.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.