Veckans tv v.10

Shameless 9×13 – Lost
Åå vad jag hade hoppats att Fionas handling hade varit uppbyggd såhär hela säsongen istället för för vad vi har fått se av henne men bättre sent än aldrig antar jag. Tror inte att vi kommer att få se Steve i sista avsnittet men antar att Fiona ger sig iväg för att börja om i någon annan stad eller något. Hoppas Ian är med redan nästa avsnitt, vill ändå ha någon sista scen mellan honom och F. Debbie fortsätter att vara the worst!

Shadowhunters 3×12 – Original sin
Blir så osäker på Jonathan, fattar att han ska vara ond men han har ibland moments där han nästan känns mänsklig. Dock lite creepy mot Clary kan jag tycka, beter sig ibland nästan som att han är kär i henne men det kanske han är. Är inte Simon lite väl stark? han har inte direkt varit vampyr så länge. Annars var det här ett väldigt bra ship-asvnitt. Gillar främst alla scener med Simon och Izzy men Alec och Magnus hade också ovanligt bra scener i det här avsnittet. Glad över att Clary redan återförenats med de andra

Good trouble 1×09 – Willful Blindness 
Snälla kan de bara avsluta hela relationen mellan Callie och Gael nu? orkar knappt titta. De känns som de bygger upp det bara för att de ska vara någon form av drama i serien och jag har riktigt svårt för det. Vad är ens poängen!? Börjar nästan tycka att Mariana är roligare att följa, hon är alla fall inte överdrivet dramatisk.

You’re the worst 5×09 – Bachelor/Bachelorette Party Sunday Funday 
Åh! Kul med ett sista sunday funday avsnitt. Gillade hela upplägget med avsnittet och det var så konstigt ett tag så jag undra nästan om det var en dröm. Edgar var alla fall hjärtat i hela avsnittet. Skönt att han hade märkt att Gretch snott tabletter och att han kände att han borde berätta det för Jimmy. Antog att hans ptsd medicin var rätt starka och det bekräftades ju. Tror det kommer resultera i att Jimmy tvingar henne att checka in för behandling men att det kommer att leda till att de kanske gör slut.

Lovleg 2×05 – Rar veke
Älskar POV bytet! Har alltid tyckt om Sara och hon känns som en intressantare karaktär att följa än Gunhild. Tycker kanske främst om teaterfokuset som man får se så lite av annars.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.