Veckans tv v.1

Nu börjar jag med veckans tv igen eftersom de flesta serierna äntligen börjar komma tillbaka redan nu eller senare i Januari.

Shameless 8×08 – Frank’s Northern Shuttle Express
Jag är riktigt orolig för Ian. Det är såklart bra att han tar ut sin ilska på rätt grejer nu men det känns ändå inte som han riktigt gör det för rätt anledning. Jag är bara orolig att de är början på någon mani eftersom han går i mellan att vara arg till att se ut att må dåligt. Hoppas jag har fel men det är så det känns när han liksom memorerar bibel-citat till å med. Carl’s flickvän påminner läskigt mycket om Karen men är nästan snäppet värre, ugh. Kan han inte få ha det lite stabilt, han försöker ju. Riktigt trött på Kev och V’s storyline, kände likadant förra säsongen. Vad gör dem ens för nytta längre? mja. Skönt att ha Lip som känns riktigt stabil just nu och bara letar efter rätt sponsor.

Crazy ex-girlfriend 3×08 – Nathaniel needs my help!
Älskar Rebecca och Nathaniel tillsammans. Lite jobbigt att hon alltid ska gå i obsessed-mood och jag hoppas att det kan lösas på något annat sett än att de verkligen är tvungna att göra slut med varandra. Jag förstår inte riktigt varför det är så viktigt för Darryl att få ett till barn. Okej, om han inte hade något och alltid velat bli pappa men han har ju redan en dotter.

Marvels runaways 1×09 – Doosmday
Gert och Chase, iiiih !!! Riktigt spännande att de börjar bli action mellan ungdomarna och föräldrarna nu. De har inte dragits ut på det för mycket utan känns som rätt tid att allting nu är öppet. Jag förväntar mig en riktigt spännande upplösning nästa avsnitt som är säsongsavslutet.

Smilf 1×08 – Mark’s lunch & two cups of coffee (Säsongsavslut!)
Inte varit helt övertygad angående Smilf men tycker serien verkligen tog fart mot slutet. Det här var ett starkt avsnitt med fantastiskt skådespel. Även fast det visade sig att den där mannen inte var henne pappa så var det nog bra att hon fick gå ut med sina känslor kring hela händelsen.

The big bang theory 11×12 – The matrimonial metric
Så löjligt uppenbart vilka som skulle bli brudtärna och bestman. Det var fint när Penny gick ut med sina känslor kring henne och Amy’s vänskap. Älskar btw att Raj fortsätter med sitt naturliga lockiga hår, ser mycket bättre ut.

Superstore 3×08 – Viral video
Det börjar kanske bli lite långdraget nu med det uppenbara med att Amy och Jonah har känslor för varandra men aldrig gör något åt saken. Gillade verkligen scenerna mellan Dina och Cheyenne, hoppas på en riktigt vänskap där i framtiden.

The good place 2×08 – Leap of faith
Skönt att de börjas twista igen för hade verkligen börjat tycka att upplägget var riktigt tråkigt. Ska bli kul att se hur de går vidare nu och vart de till slut hamnar.

You may also like

3 kommentarer

  1. Börjar också med mina veckosammanfattningar nu (eller ja, kommer väl imorgon pga alltid för lat för att fixa de på söndagar). Ser inte någon av de serierna du skriver om dock. Valde att lägga ner The Good Place för att den blev så fruktansvärt tråkig och dålig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.