Veckan tv v.47

Shameless 10×02 – sleep well my prince for tomorrow you shall be king
Känns mest som att Debbie försöker vara någon mini-Fiona nu när Fi är borta men utan att lyckas förstås. Tycker väldigt synd om Lip, att uppfostra ett barn i den där miljön måste vara fruktansvärt och tror tyvärr han aldrig kommer kunna dra sig loss helt. Kul att Ian är tillbaka nu trotts att han inte var borta så länge (liknade egentligen hans s4 frånvaro). Såklart kul att ha Mickey tillbaka också, efterlängtat!

Wtfock 3×06 – Het ging allemaal focking snel
Behöver helt klart en förklaring från Sander men jag antar att det kommer bli lite klarare nästa avsnitt. Skulle föredra teorin om att han har trauma av exempelvis misshandel än att det handlar om någon specifik psykisk sjukdom men vi får se. Milans reaktion när Robbe berättade om attacken gjorde honom nästan till min favorit karaktär, fina människa! Förväntade mig att Viktor skulle dyka upp förr eller senare så blev inte direkt förvånad över det. Antar att nästa avsnitt kommer fokusera på det samtidigt som Sander antagligen kommer försöka lösa allt med Robbe.

Vår tid är nu 3×04 – Avgång
Står inte ut med John, så otroligt störig karaktär. Han verkar inte vilja att folk ska ha jobb heller för då är man tydligen förrädare mot arbetarklassen. Okej? trodde arbetarklassen var de som jobbade men sure. Skönt med skilsmässa för Peter, hoppas nästan han börjar jobba tillsammans med Nina igen. Bäst i hela avsnittet var förstås Maggan, vilket underbar karaktär hon är och har alltid varit.

All american 2×06 – Hard knock life
Okej så allt kring Corys cancer verkar stämma men det gör det ändå inte okej. Det finns inga ursäkter till att lämna sin familj på det där sättet hur jobbigt det än må vara att öppna upp sig vilket uppenbart verkar vara hans stora problem här i livet. Vad var ens poängen med att det skulle vara en stor grej med att Asher och Olivia har känslor för varandra i förra avsnittet om de direkt efter väljer att bara vara vänner.

Legacies 2×06 – That’s nothing I had to remember
Hur mycket missar man av att inte ha sett The originals? fattar ju alla tvd referenser, med allt kring Kai och tvillingarnas kommande duell, osv. men jag har ingen aning om det är lika mycket kopplat till The originals också (vilket det säkert är), bara att jag inte har fattat det. Skönt att alla alla börjar komma ihåg Hope igen men trodde det skulle dröja ett tag till än bara 6 avsnitt men det är okej.

Riverdale 4×07 – The ice storm
Kan Cheryl snälla söka upp en psykolog, det blir ju bara värre och värre för varje avsnitt. Archie ska leka hjälte och rädda Riverdale, inte återupprepade storyline alls. Tycker Jugheads handling är okej vilket tyvärr säger en hel del om säsongens kvalité.

Lik meg 3×04 – stress
G
illar verkligen att följa Erik, hans känns väldigt komplex. Det är också kul att han känns så totalt annorlunda mot från Odas POV. Det här avsnittet var helt tyst, den enda kommunikationen skedde genom snapchat och jag gillade det eftersom det visade upp hans ensamhet bra.

Blank 3×04 – Ikke noen plan med Ida
Gillar verklige Fredrik i grunden men börjar bli lite irriterad över hur han beter sig. När han blev sur för att Ida pratade mer med Markus än med honom, herregud. Bara för han gillar henne betyder det inte att hon kommer gilla honom tillbaka.

Castle rock 2×06 – The mother
Det var intressant att de gick vidare med att Joy’s biologiska mamma redan nu när man fått hela bakgrunds historian i förra avsnittet. Tyckte upplägget var lite oklart dock för vad var ens poängen?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.