vecka tv v.49

Vår tid är nu 1×10 – Hoppet (Säsongsavslut!)
Wow det här avsnittet var helt fantastiskt på så många punkter! Älskade dels att Peter gick in och var så bad-as mot Gustaf. Var inte beredd på slutet, dels för att det verkligen kändes så oväntat med tanke på att Peter gjorde allt för att skydda Gustaf i början av säsongen. Maggan levererade sitt tal så bra samtidigt som det verkligen inte var ett hollywood tal heller utan kändes väldigt äkta, yay girl! Ska bli en fröjd att se henne kämpa på med alla feministiska frågor för att få landet mer jämställt. När Calle berättade om sin ”framtidsdröm” var exakt så som jag hade trott att det skulle gå för han och Nina men om allt går väl så tror jag nog att det kan hända tidigare. Lite panik att vänta till nästa höst för att se säsong 2 (när den dessutom redan är inspelad) men jag väntar snällt.

Shameless 8×05 – The (Mis)Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher
Ursäkta men hur osmart är inte Ian när han går och ligger med den där mannen för pengar? Direkt efter att Trevor förlåtit honom också så tycker han att det var ett smart drag. Jag hoppas det kommer fram och att Trevor blir jättesur. Tycker så synd om Lip nu, att se alla människor han ser upp till falla medans han nästan måste vara den som tar ansvar för dem. Han har precis blivit nykter, ge honom lite lugn och ro.

Marvel’s runaways 1×05 – kingdom
Jag undrar mest bara varför den där mannens uppvaknande ska vara så viktigt? fattar för Leslie men de andra känns än så länge ganska oklart. Han lär säkert ha någon slags påverkan för framtiden antar jag.

Riverdale 2×08 – House of the Devil
En sak kan man ju alla fall säga om Riverdale, folks jobbighet går verkligen i omgångar. Just nu Betty, så pinsam så jag nästan smäller av. Blev lite stressad över slutet också, vem tror Archie att han är? Lucas Scott från one tree hill? tydligen. Det skulle sabba så mycket för alla runt omkring om han får för sig att han gillar Betty, bara nej. Spänningen mellan Alice och FP, omg !!! Undrar om de kanske dejtat när de var unga eller något.

Crazy ex-girlfriend 3×07 – Getting over Jeff
Den här serien är så bra !!! Gillade att huvudfokuset var på Paula här samtidigt som Rebecca fortfarande var väldigt fokuserad också. Nathaniel i slutet var ju så gullig. Han börjar helt klart kännas som ett bra alternativ till Greg’s frånvaro.

The big bang theory 11×10 – The confidence erosion
Alltså Raj’s hår <3<3<3! Eftersom Raj och Howard’s relation alltid varit det jag tyckt om att följa mest och som jag tycker är starkast i serien så var det faktiskt ganska sorgligt att se deras fall out. Jag trodde med all säkerhet att det bara skulle vara något argument men att det skulle lösa sig innan avsnittet var slut men så blev det inte. Kan kanske vara bra för Howard att inse den hårda vägen hur viktig deras vänskap är, kanske främst för honom tänker jag. Såklart det löser sig men de kommer säkert ta längre tid än vad jag först trodde.

Superstore 3×07 – Christmas eve
Bara nej åt att Jonah ska dejta Kelly. Känner jag Amy rätt så kommer hon bli svartsjuk och sabba det med tanke på att hon blivit de samtidiga gånger tidigare så de är lugnt.

You may also like

4 kommentarer

  1. Jag håller verkligen med dig om dina åsikter på Riverdale. Betty blir bara mer och mer pinsam. Gillar Archie Betty? det skulle bara bli kaoooos!

    1. Jag tror slutscenen ska tyda på att han kanske någonstans ångrar att han inte gav henne en chans men om han verkligen har känslor för henne återstår väl att se. Ja, verkligen kaos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.