Vecka tv v.40

How to get away with murder 4×02 – I am not her
Kanske en aningen seg början men jag förstår vart de försöker gå med storyn så det lär bli spännande ganska snart igen. Underbart att se Annalise i rätten igen, där levererar hon alltid så älskar att se det. Michaela är också så fantastiskt den här säsongen, gillar verkligen när hon ska sätta folk på plats och gör det med sådan känsla hela tiden. De stressar ju lite med blod på väggarna. Orkar inte om de twistat om det och någon visst har dött … Aja, bara det inte är någon av huvudrollerna så är det helt okej.

This is us 2×02 – A Manny-splendored thing
Ursäkta men att alla drar när de är på Kevins föreställning (eller vad man nu ska kalla det), jag skulle minsann bli riktigt sur om min familj gjorde det. När Toby sa att han inte kunde ta andras parti för att han är ”team Kate” … Detta är en så tydlig anledning till att jag inte tål människan. Så bara för att ni är tillsammans så måste du alltid hålla med din partner? EHHHH!? Det låtar bara helt rubbat men okej. Jag tycker förövrigt att Kate’s hat mot sin mamma börjar känns lite överdrivet.

You’re the worst 4×06 – There’s always a back door
Jag börjar gilla Boone riktigt mycket men det känns ganska uppenbart att Jimmy till slut kommer att verkligen börja kämpa för att få tillbaka Gretchen. Det går väl sådär för honom just nu men han kommer nog snart inse att det inte är så enkelt som förväntat och det kommer vara skönt att se han växa lite. Jag gillar ändå Jimmy (förutom när han är elak mot Edgar) men aningen tröttsamt att han inte fattar att han gör fel gång på gång.

The Mindy project 6×04 – Leo’s girlfriend
DANNY! Insåg inte hur mycket jag hade saknat honom fören han synds på skärmen, haha. Hoppas han kommer att vara med ganska mycket under säsongen för hela nivån på avsnittet kändes kändes såå hög, som på den tiden när TMP var som bäst. Är mycket kemi mellan Mindy och Danny, vilket gör att det blir riktigt bra scener. Älskade när Danny sa ”45 minutes early is early, 15 minutes early is on time, on time is late.”

The good place 2×03 – Team cockroach
Jag är inte helt övertygad om hela iden att de nu ska samarbeta med Michael men för serien att kunna gå fram så måste de visa upp något annorlunda mot tidigare. Jag hoppas bara att det kommer bli intressant att följa.

Superstore 3×02 – Brett is dead
hahahah,  att ens sjunga creep på en begravning. Kul att ha lite större fokus på Dina det här avsnittet istället för att det alltid ska vara runt antingen Amy eller Johah.

The big bang theory 11×02 – The retraction reaction
Drunk email får mig bara att tänka på att jag en gång råkade smsa en av mina lärare när jag inte var nykter … Tips till er alla – gör inte det.

You may also like

4 kommentarer

  1. Kan tänka mig att det inte var någon höjdare att messa läraren onykter XD

    The Big Bang Theory kollar jag också, men blir lite störd på att Howard och Bernadette väntar barn igen, när man knappt sett något av deras första ens XD

    1. Har uppfattat att skådespelaren själv är gravid så det är nog antagligen därför de kör på det igen men håller med 🙂 haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.