November 2020

Tänkte att det kunde vara kul att göra lite månads inlägg på vad jag gjort under månaden men såklart att serier, filmer och böckerna ligger i fokus som vanligt.

Jag har haft praktik (Psykiatrin, Danderyd) och de dagarna jag jobbat kväll och kommit hem lite senare har jag velat ha något lättsamt att titta på så jag bestämde mig att det var en bra ide att se om Gilmore girls eftersom jag inte gjort det sedan 2016. 2 säsonger har jag lyckats ta mig igenom och verkligen insett att jag bara ogillar Dean mer hur äldre jag blir. Givetvis är jag fortfarande jättekär i Jess. I början på månaden passade jag även på att kolla ikapp Paradise hotel (oväntat bra säsong). Efter det började jag se senaste säsongen av amerikanska gift vid första ögonkastet (kul) efter att blivit tipsad av Linda (min syster).

3 November gick jag på bio med några kompisar och såg memories of murder. Den var bra samtidigt som jag kände mig något besviken, hade väntat mig något mer.

5 November Åkte jag hem till Linda (inte min syster). Både serienördar så vi brukar alltid titta på något när vi ses men stackaren hade inte haft något wi-fi på en månad (fixat nu!). Istället fikade vi, åt lunch och pratade. Inte helt fel det heller.

7 November dagen innan min födelsedag träffade jag Emma. Vi åt tacos, drack öl och tittade på de två sista avsnitten av serien Gold digger (spännande). På min födelsedag träffade jag mamma och fikade.

Har även i min ensamhet sett första säsongen av kärlek & anarki (gillade mycket) samt sett första säsongen av Lily & Dash (gillade). Åt godis och tittade på Druck (fantastisk!) varje Fredag och såg alla avsnitt av Björnstad (Så bra!).

Köpte den grafiska romanen Pumpkin heads (bra men inte wow). Kändes perfekt att läsa nu under hösten. Andra böcker jag läst i November är Moxie (riktigt bra), strandläsning (Mysig!) och Get a life Chloe Brown (besviken). Lyssnade på Lana Del Rey’s Poesi-debut (bra) och Christina Laurens senaste bok In a holidaze (Helt ok!).

Har även varit hemma hos mamma en sväng där jag fått mysa med Sally🐈 (hon bor där tillfälligt), ätit god mat, druckit vin, spelat kort, gått promenader och tittar på några filmer.

27 November firade jag och Julia första advent i förväg genom att äta middag, dricka årets glögg och titta på de 5 senaste avsnitten av i huvudet på en mördare. Helgen innan såg vi 2 avsnitt så självklart är hela säsongen sedd nu.

Kan väl kanske nämna vilka filmer jag sett även om jag inte är i någon filmperiod nu direkt. Bästa filmen jag sett under hela månaden är antagligen Cloverfield (2008) som jag såg någon helg tillsammans med Julia. Vi var helt säkra på att vi hade sett den innan troligen tillsammans till och med men för flera år sedan. Vårt minne var att den var rätt b men det var den då INTE (hon tyckte inte heller det) så vet inte om vi blandar ihop den med någon annan eller om vi sett den utan att konsertera oss för den var riktigt bra. En annan oväntat bra film jag sett i November var Clouds (2020) som Lena tipsade mig om och worlds on bathroom walls (2020) var bra också. Annars såg jag Orca (2020) med mamma och den var helt okej. Avslutade månaden med att se Happiest season (2020) som var oväntat bra för att vara en julfilm. Annars inte mycket bra i filmväg.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.