Februari 2021

Det är helt sjukt att det är Mars. Har vi ens riktigt kommit över Mars 2020? svar nej men här är vi alla fall. Har inte gjort så mycket i Februari mest jobbat vilket börjar kännas bra och sen har big brother börjat så blivit en hel del live-tittande. Skönt tid att gå in i huset egentligen, med tanke på att man ändå inte får göra så mycket sociala aktiviteter just nu.

Såg 9 filmer i Februari där den bästa ganska överläget var Honey boy. Tänkte på att det egentligen finns så sjukt lite filmer om barnmisshandel. Läste endast klart en bok vilket var hit men inte längre av Maria Maunsbach och den var helt okej trotts otroligt osympatisk huvudkaraktär. Har sett Netflix nya mini-serie (tror jag!?) behind her eye, gillade den verkligen. Annars har det mest bara blivit de vanliga serierna, dvs ett avsnitt i veckan.

Annars funderat på att börja laga lite mat och lägga ut recept på bloggen. Relaterat till serier/filmer/böcker givetvis. Har velat göra det rätt länge men inte blivit av, vore det kul?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.