December 2020

December vilken otroligt tråkig månad, har varit så rastlös och uttråkad. Trodde December skulle vara en lugn och skön månad men nej så blev det då inte. Om man nu inte av någon anledning tycker att det är skönt att vara hemma nästan hela tiden vilken jag inte gör. Jag började månaden med att söka tio jobb och skriva på mitt examensarbete. Har hunnit gå på en lång och jobbig intervju som var pain samt en kort och trevlig, fick ett av jobben. & sen fick jag A på mitt examensarbete, vet allt om LVM nu. Första helgen i December åkte jag hem till mamma tillsammans med Emma. Har under denna period sett Queen’s gambit (oväntat bra) och en del avsnitt av Grey’s (bra än så länge), varit jättekär i George.

Förutom en del avsnitt av Grey’s och Queen’s gambit har jag under december också sett Tiny pretty things, a teather, hjem til jul, b99 & big mouth. Sjätte säsongen av Druck hade också premiär samt sista säsongen av min absoluta favoritserie. När det kommer till film har jag mest sett julfilmer och några 2020 filmer där Soul (dinsey+) helt klart varit den bästa. Tenet var däremot en stor besvikelse, snark.

Det bästa på hela månaden var antagligen att Shameless satte igång igen. Har en bra känsla över den här säsongen, har alla fall börjat väldigt bra (3 avsnitt ute än så länge). Annars har jag mest druckit glögg, sett rätt urusla filmer med Julia, läst böcker och gått promenader. Firade jul hos mamma som vanligt. På Julafton åt vi tacos (rekommenderar!) och på juldagen vanlig julmat. Hade planerat att åka till Växjö för att fira nyår med Ellen men Corona. Istället firades det nya årets in hemma med god middag och sedan mys utomhus.

Böcker då? under December tog jag mig igenom åtta böcker vilket såklart är fler än vanligtvis. Bäst var nog Slutet av Mats Strandberg. Har velat läsa något av honom ett tag och tror att just den boken var bra att börja med. Hur hade ni det i December?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.