Tips när senhösten (& vintern) känns hemsk!

Inlägget innehåller adlinks från glamazon.

Nu är det snart November vilket tyvärr innebär att det bara blir kallare. Jag lär spänna ihjäl axlarna snart, det verkar vara en av mina traditioner varje sen höst och vinter så varför avbryta en sådan härlig trend. Jag menar vem vill ens kunna stå normal runt jul? låter sjukt onödigt. Alla fall eftersom årstiden vi befinner oss i nu och kommer att befinna oss i ett tag framöver är hemsk rent utav sagt så är det väl inte mer än rätt att jag delar med mig av lite tips på hur det går göra årstiden lite mysigare alla fall.

Vad är ert bästa tips för att överleva senhösten samt vintern?

1./ Vi befinner oss i bästa års-tiden för seriemarathoon. På riktigt så finns det inget bättre tillfälle att plöja igenom säsong efter säsong som nu och det är något som vi dessutom ibland verkligen behöver. Varje Tisdag så publicerar jag ett nytt inlägg med en säsongs recension, där får ni massa tips. Behöver ni tips redan nu så kan ni läsa min kategori HÄÄÄÄR! Ett litet extra just nu tips är såklart att andra säsongen av Stranger things släpptes på Netflix igår för er som skulle ha missat det 🙂 Jag har redan hunnit sett halva säsongen ungefär.

2./ Mysiga doftljus (som är ett måste denna årstid) finns att köpa HÄÄÄÄR!

3./ Bra böcker. Klicka er vidare till min kategori ”böcker” för massa tips.

4./ Bio. Herregud vad är det jag föreslår? Bio är väl något bra alla årstider? Ja, kanske men ändå lite bättre under hösten och vintern.

5./ Om ni inte jobbar jättemycket eller har överdrivet mycket i skolan så vill jag rekommendera att lägga ner lite extra tid på ett projekt. Vadå för projekt? upp till var och en och vad ni är intresserade av. Kanske ni varit intresserade av någon kurs jättelänge men inte tagit steget till att söka kursen då är det nu ni ska göra det. Let’s face it hösten är rätt tråkig så varför inte ta åtminstone någon timme i veckan att göra något som känns roligt eller alla fall givande. Min första teaterkurs började jag med på en höst och de är ett av mina bästa val jag gjort. I år har jag börjar skriva utanför bloggen och planen är att det ska bli en bok.

You may also like

11 kommentarer

  1. Att traska omkring (varmt klädd) med en vän i stan, fönstershoppa och andas in den friska höstluften är härligt. Jag tycker också om att sitta inne och måla akvarell med någon mysig tv-serie på i bakgrunden – det brukar oftast bli Friends.

  2. Härligt inlägg med en massa bra tips! Ja, stranger things är något både jag och min älskling längtat till men ännu inte sätt. Skäms på oss!

  3. Bra tips med böcker och doftljus. Jag tycker att blåsiga höstpromenader kan vara otroligt uppiggande och glädjande också, förutsatt att man klär på sig ordentligt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.