Opopulära-par som jag älskar i tv-serier

Gillar ni något par i en tv-serie extra mycket som kanske inte är det mest shippade paret? För mig handlar det oftast om att huvudrollen har två (eller fler) kärleksintressen men där en av personerna är mycket populärare bland tittarna och då också personen som de flesta vill att ska sluta upp med huvudpersonen. Ibland händer det alltså att jag fastnar för ett par som inte är det mest shippade paret och nu kommer såklart ett inlägg om det och vilka mina favorit ship är bland ”opopulära par”. Har ni något favorit par som tillhör denna kategori?

Rachel och Jesse i Glee

Ett par som jag är medveten om att många tycker om men tror jag aldrig hört någon yttra att de skulle gillar dem mer än Rachel och Finn vilket jag faktiskt gör. Sådan makalös kemi, Jesse är också mer på Rachel’s nivå än vad Finn någonsin var. Troligtvis ända paret på min lista (alla serier är inte avslutade) som faktiskt slutar upp tillsammans.

Mindy och Casey i the Mindy project

Vem är ens den mest shippade med Mindy nu mera? förut var det alla fall Danny och jag gillar honom och är okej om serien helt enkelt slutar med att de blir tillsammans igen (vilket det lite har hintats om) men jag vill ändå säga men. Den bästa av Mindys pojkvänner kommer för alltid att vara Casey. Här fattar jag verkligen inte varför folk inte verkar fatta det? inte ens en åsikt, bara fakta. Han är den enda hon är tillsammans med under serien som verkligen är på hennes nivå medans alla andra är så olik henne.

Lorelai och Chris i Gilmore girls

Förstå mig rätt, jag älskar Lorelai och Luke tillsammans. Jag hade verkligen inte velat att hon slutade upp med någon annan men jag är ofta lite delad för jag gillar verkligen henne med Chris också. Hade önskat att de blev tillsammans på riktigt före säsong 4 eller så för då hade det nog funkat bättre än vad det gjorde när de slutligen blev tillsammans. De har bra kemi och förstår varandra på ett sett som är svårt att sätta i ord. Tåls väl också att nämnas att jag även gillar Stiles men det kändes som en mellanrelation = dömd att inte hålla i längden. De hade samma bakgrund, liknande relation till sina föräldrar och var allmänt väldigt lika.

Bay och Tank i Swiched at bith

Beror troligtvis delvis på mitt enorma hat för Emmett men också för att jag verkligen gillade dem tillsammans såklart. Gillade dem tillsammans direkt och är också ett av paren jag verkligen gillade mest i hela serien.

 

Övervägde att ha med Payton och Jake från One tree hill men de flesta gillar väl ändå dem mer än Lucas? Övervägde även Mark och Sarah från Parenthood men det känns som det är lite 50/50 om man gillar Mark eller Hank mest.

You may also like

7 kommentarer

  1. Jag älskade Nate och Vanessa tillsammans i Gossio girl.

    Peyton och Jake är superfina tillsammans även om jag var ett leytonfan ändå…

    1. Ja båda är ju bra par 🙂 för mig är det mer att jag tycker att Jesse’s personlighet (& typ intressen) passar bättre ihop med Rachel i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.