Muggar som gör morgonen lite roligare

Inlägget innehåller adlinks.

Kärleken för Harry Potter vissnar aldrig för varför skulle den? det bästa med det är att det faktiskt är en filmserie som det finns ganska mycket produkter av. Vill vi ha snygga tröjor, halsdukar eller muggar så finns det många alternativ till det. Bland annat denna fantastiska HP-mugg som skulle känna fantastisk att dricka morgonkaffet ur. Vill ni också ha den så finns att köpa HÄR!

Med en Live Action variation av den lilla sjöjungfrun i produktion så är jag alla fall pepp på att se resultatet och även spänd över vilka skådespelare som kommer att bli valda till rollerna. Filmer är i ett ganska tidigt stadie om jag förstått det rätt så vi kommer nog att få vänta ett tag men medans vi väntar så känns denna mugg extra passande. Bakgrunden är helt svart när muggen är kall men får en blå bakgrund när de är varmt te eller kaffe i. Den finns att köpa HÄÄR!

En mugg jag har skrivit om förut men som tåls att nämnas igen är denna Darh Vader mugg som är så fin. Jag måste inskaffa den väldigt snart. Den finns såklart att köpa HÄÄR!

You may also like

16 kommentarer

  1. Behöver inte mer HP grejor speciellt inte eftersom jag ska på studio haulen snart men gaaah den där muggen har jag kollat på flera gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.