Julklapps tips #3: upplevelser för filmnörden

Inlägget innehåller adlinks.

För det mesta är den allra bästa presenten en upplevelse. Det kan kanske vara svårt att veta vad man ska ge bort när det kommer till upplevelser men här kommer alla fall några tips om du har en familjemedlem, vän eller partner som är en riktig kulturnörd.

Filmkväll – en mysig filmkväll brukar sällan sitta fel för att det är underbart. Det spelar ingen roll vilket filmgenre som föredras för det finns ett stort utbud. Vad sägs som ett filmkvälls-paket? I paketet ingår 7 valfria hyrfilmer där det går att välja bland 4 000 olika titlar.

Mordgåta + middag – Känner du någon som är galen i deckare? de är det många som är nämligen vilket gör den här upplevelsen perfekt. Upplev en mordgåta på ett slott, kan du lösa den? upp till bevis. Ingår gör också en trerätters-middag där man kan leka detektiv på riktigt och ställa massa frågor som rör mordet. Perfekt present till alla som älskar deckare!

Zombie Apocalypse – Vill du uppleva en skräckfilm? såklart du vill. Zombie Apocalypse är inte ett helt ovanligt tema när det kommer till skräckfilmer. Eller är du (eller någon du känner) ett fan av serier som The walking dead, fear the walking dead eller kanske Z nation? Hoppa in zombievärlden för några timmar, läskigt men spännande.

Klicka här för att hitta den perfekta upplevelsen!

4 pocket till bokmalen – Föredrar du (eller personen som får presenten) böcker framför film? det är helt okej det också. Då är ett pocket-paket perfekt. I paketet ingår 4 valfria böcker som skickas hem till dig.

Bjud på en bio – En enkel och mysig present är att bjuda in dig själv och någon du tycker om på en bio. Alternativt så finns det såklart även också presentkort vilket är hur smidigt som helst.

You may also like

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.