Höstlistan

Imorgon är det September, iiih.  Så tänkte köra den här höstiga listan som jag hittade hos hannalicious. Min twist är såklart att jag ska svara så relaterat till serier/filmer/böcker som möjligt så önska mig lycka till med det eller något.

Beskriv din höst i tre ord.
Mysig, nördig och kulturell

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Bästa: Alla seriepremiärer är såklart nummer ett eftersom det är rätt dött på den fronten under sommaren. Att kunna sitta inne dricka te, tända ljus och läsa böcker är också ganska nice. De flesta nörd-eventen äger också rum nu i höst bla. Sthlm comic con som jag såklart vill gå på & filmfestivalen såklart.
Sämsta: Jag tycker inte om att frysa. Jag fyller år, vilket kanske normalt folk anser som kul men har man haft ålder-ångest sedan man var 19 så är det inte så himla kul längre.

Hur höstmyser du?
Med massa mysiga och höstiga tv-serier

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Jag har ett skriv projekt på gång som jag inte tänker skriva om för mycket just nu men mer om det senare. Annars få en fast anställning någonstans vore väl rätt så skönt.

Hur ser din höstoutfit ut?
Film inspirerade t-shirts!!!! 😉 annars stickade tröjor.

Bästa musiken för regniga dagar?
hehehe. Skapade ju en öppen spellista med tv-inspirerade låtar förra året. Lyssna på den här och lägg gärna till era favoriter!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Mest längtar jag till biopremiären av it !!! Sedan borde alla titta ikapp How to get away with murder så ni kan följa den med mig i höst. Annars: the handmaid’s tale, Riverdale & shameless.

Vad är den höstigaste maträtten?
Haha. Jag har faktiskt skrivit ner några film-relaterade recept som jag ska pröva att tillaga i höst. Vi får se hur det går med det men 😉

Var hänger du helst under helgen?
Jag hänger väl hemma oftast men ”helst”, vem är helst hemma ens? ok, säkert många men anyway … Helst är jag väl i stan på ett mysigt fik med familj eller vänner.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Nej. Jag skulle gärna vilja åka till New york rätt så snart vilket jag nog kommer börja planera så fort jag får lite mer jobb.

Hur förbereder du dig för vintern?
uhm, I dont?

You may also like

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.