Bästa mammorna på skärmen

Inlägget är ett samarbete med morsdag.se

Söndag 31 Maj är det mors dag vilket innebär är det just nu är lite mer än en månad kvar till den fina dagen där det såklart är viktigt att fira sin mamma. Såklart behöver man inte fira på något stort sätt utan kan göra det genom att ge en mors dag present. För att få bästa tipsen på en riktigt bra present så borde ni givetvis checka in morsdag.se för riktigt bra tips. De har tips på presenter som är billiga i fall ekonomin inte är så stabil vilket såklart är läget för en del just nu men det finns också tips på lite mer maffiga presenter men som då också kanske kostar något mer. Så varför inte vara i tid med presenten i år? På morsdag.se presenterar de just nu hela 60 tips på presenter som är perfekta för dagen som snart skall komma, allt från choklad till lyxiga upplevelser. In på deras hemsida för att se alla tips!

Såklart så är det viktigt att hylla våra egna mammor men det finns också en del mammor på skärmen som är så fantastiska så min fråga till er är har ni någon favorit mamma från serievärlden? Det finns ju så många bra mammor i serievärlden så vore väl fel av mig om inte även jag tar upp några av mina favoriter.

Stef Foster i The Fosters

Stef och Lena var båda bra mammor på sina olika sätt i The Fosters men jag gillade alltid Stef mer och kanske specifikt hennes relation med Brandon. Stef är ju helt klart den hårda föräldern av de två utan att nödvändigtvis vara speciellt sträng. Svårt att inte tycka om henne.

Lorelai Gilmore i Gilmore Girls

Det känns inte riktigt okej att ta upp fantastiska tv-mammor utan att nämna Lorelai för hon är just det, fantastisk! Hon är ju liksom den coola mamman samtidigt som hon inte är rädd att säga ifrån och sätta gränser, när det behövs. Och hon gillar Kaffe, så en person att lita på med andra ord.

Kristina Braverman i Parenthood

Förmodligen tv-mamman jag gråtit mest tillsammans med på grund av att hon är en så bra förälder. Hon är helt fantastisk samtidigt som det visas upp på ett realistisk sätt. En förälder som bara vill att hennes barn ska må bra fast det inte alltid är så självklart.

Ruth Fisher i Six feet under

Jag var inte alltid jätteförtjust i Ruth men hon är verkligen en karaktär som växte väldigt mycket under serien vilket gjorde att hon efter ett tag blev en väldigt älskvärd karaktär och som alltid försökte göra val som var bra för hennes barn i första hand.

Jane Villanueva i Jane the virgin

Valet att bli mamma var kanske inte helt och hållet hennes eget men det betyder naturligtvis inte att hon inte gör ett bra jobb när det väl är dags, snarare hon blir en riktigt bra förälder trotts att föräldraskapet kanske inte alltid är det enklaste på grund av andra omständigheter i Janes liv.

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.