6 filmhotell du faktiskt kan checka in på

I många filmer finns det hotell som är väldigt ikoniska. Vissa mer än andra såklart och medans några av hotellen kanske bara väcker skräck så finns det andra som faktiskt bjuder på en mer härlig känsla. Är du på resande fot och skulle vilja checka in på ett klassiskt filmhotell? bra, för här kommer jag med några tips.


(bildkälla)

Beverly Wilshire, Beverly Hills, California – Pretty woman hotellet !!! Om du vill lägga ner lite extra pengar så kan du beställa ett VIP-packet och få en ” behind-the-scenes”-tour. Dessutom kan du också få gå och shoppa med en garderobskonsult och en stylist. Ingår gör också en toppklass middag för två. Och en massage på hotellets spa låter inte heller helt fel va?

The Plaza Hotel, New York – Ganska många filmer utspelar sig och är filmade på The plaza hotel i New york men för mig är nog den främsta filmen Home alone 2.

Timberline Lodge, Timberline, Oregon – The shining hotellet. Trotts att detta är hotellet som kanske väcker skräck hos de flesta så är det ändå det hotellet jag nog helst skulle vilja bo på någon gång i livet. Ett ställe som nog är skrämmande eller helt enkelt väcker mycket intresse hos folk kan jag tänka mig. Skulle du våga checka in?

Park Hyatt, Tokyo – Befinner du dig i Tokoy så lär det absolut kändaste filmhotellet vara Park Hyhatt där Lost In Translation utspelar sig. Något att checka in på helt klart.

Hotel de Filosoof, Amsterdam – Något Europeiskt ska vara med på varje lista, det är lag 😉 Bästa alternativet när det kommer till hotell är nog då Hotel de Filosoof som ligger i Amsterdam. Där de checkar in i The Fault in Our Stars när de är i Amsterdam.

Caesars Palace, Las Vegas – Jag tänker främst på The Hangover när jag hör Caesars Palace men ganska många filmer utspelar sig här.  Några av filmerna 👉 Iron Man, The Big Short, Dreamgirls & Rain Man.

You may also like

17 kommentarer

  1. Trur ikkje eg hadde turd å skjekke inn på ”The Shining”! Hadde vert litt kjekt å vert og sett på hotellet, men trur ikkje eg hadde fått sove godt! 🙂

  2. Ja! Så kul med filmhotell! När jag var i Tokyo för massa år sen var tanken att vi skulle just ta en drink i baren på Park Hyatt, men tyvärr hann vi inte det. Nästa gång får det bli istället 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.