5 serie frågor till er

Okeeej här kommer ett litet fråge-inlägg relaterat till serier som ni får svara på 😀

Vilken är er absoluta favoritserie? (om du bara får välja en)
Vem är din favorit karaktär i din favoritserie?
Vem är din absoluta favorit karaktär överlag? (i någon annan serie än din favorit)
Vilken är din favorit filmserie?
Om tv-serier gick att se på bio skulle du då hellre se dina avsnitt på bio?

You may also like

5 kommentarer

 1. 1: Just idag säger jag Grey’s Anatomy, tror inte jag kan leva utan den.
  2: Först var det Cristina Yang men hon försvann, och nu är det April Kepner men hon kommer också försvinna så kvar blir Amelia Shepherd.
  3: Aeryn Sun (Farscape)… tror jag.
  4: Alien-filmserien.
  5: Nej, hur ska man då kunna ha konversationer med karaktärerna? Vi bor ju liksom redan ihop och vårt mys får inte störas av andra =P

 2. 1. Lost
  2. Charlie Pace
  3. Oerhört svår fråga! Det är lätt att välja en favorit i varje serie, men när man ska jämföra de med karaktärer i andra serier så blir det genast jättesvårt. Älskade ju Norma i Bates Motel (efter några säsonger), så hon är en självklar favorit. En annan karaktär jag älskar lika mycket är Flint från Black Sails, tycker han som person är så himla intressant. Så förlåt, men får säga båda de två eftersom jag älskar de lika mycket. Bubblare: alla andra karaktärer i hela serievärlden.
  4. Samma där, jag har jättesvårt för att jämföra mina favoriter. Men i toppen ligger Sagan om Ringen och Pirates of the Caribbean.
  5. Säsongsfinalerna hade ju inte varit helt fel att se på bio i alla fall! Sen beror det på serie. Game of Thrones har jag många gånger tänkt att jag önskar de kunde visa varenda avsnitt på en biograf så man kunde titta med storbild å grymt bra surroundljud, och därefter bara sitta och snacka om avsnitten med alla andra där. Det hade varit underbart. Som en liten nördträff med alla andra fans. Det hade jag gärna haft efter varenda film jag ser på bio också, men tyvärr överskrider det de sociala gränserna som står skrivna i den osynliga lagboken. Man kan ju alltid drömma.

  1. Vad härligt det vore med diskussioner efter filmen med folk som sett den samtidigt. Vi i Norden är ju lite blyga med sådant och det är väldigt synd faktiskt :/. Man får förlita sig på internet vännerna då 😉 heh.

 3. Vilken är er absoluta favoritserie? Vänner (eftersom den är lika rolig varje gång!)
  Vem är din favorit karaktär i din favoritserie? Chandler 🙂
  Vem är din absoluta favorit karaktär överlag? För tillfället Jamie från Outlander men överlag kanske Salem från Sabrina Tonårshäxan, haha!
  Vilken är din favorit filmserie? Är inte säker på om jag förstått frågan rätt men om jag har det så väljer jag Harry Potter filmerna. Verkar det konstigt svar får du förklara frågan haha 😀
  Om tv-serier gick att se på bio skulle du då hellre se dina avsnitt på bio? Nej det skulle jag nog inte. Det är så mysigt att sitta hem i pyjamas tillsammans med en bra serie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.