Vi fyller i samma lista!

Veckans tema den här veckan går ut på att vi alla ska fylla i samma lista 😀 Mina svar kommer alltså här under men klicka er också in hos Elsa, Sara, Emelie, Karin & Lovisa för att läsa deras.

Vilken var den första tv-serie som du förälskade dig i?
The OC. Fattade inte ens grejen med tv-serier innan det men kan också vara för att jag skulle vara nej-sägande högstadie-person, ingen vet.

Vilken är din absoluta favorit serie någonsin?
Är en hård match mellan Gilmore girls och Shameless.

Vilket är ditt största OTP någonsin?
Vill nog påstå att det ändå är Eli och Clare i Degrassi som får första platsen bland OTP’n.

Vilken karaktär i en tv-serie skulle du vilja gå på en dejt med?
hehehe, endel. Gör väl en tia helt enkelt. Eli i Degrassi, Seth i OC, Jughead i Riverdale, Jess i Gilmore girls, Pacey i Dawsons Creek, Josh i Drake & Josh,  Marshall i How I met your mother, Matt i Friday night lights, Simon i Shadowhunters & Summer i OC.

Vilka serier följer du just nu?
Just nu följer jag (veckovis): Vår tid är nu, The Mindy project, The big bang theory, This is us, Riverdale, You’re the worst, The good place, Superstore, Andi Mack och How to get away with murder. Nu i November har även Shameless premiär plus två nya serier (Smilf & Marvels runaways) som jag nog kommer att börja följa. Sedan tittar jag alltid på någon serie på sidan av detta och just nu är det United states of Tara.

Vilken avslutad tv-serie hoppas du att ska komma tillbaka för en till säsong i framtiden?
Skulle vara kul om Parenthood gjorde en julspecial eller något sådant men osäker på en hel säsong. Samma sak med OC, julspecial vore fantastiskt att se såhär 10 år efter att serien slutat. Annars är väl Skam ett bra alternativ på serie jag önskar några fler säsonger av i framtiden.

Vilken serie som du inte har sett skulle du vilja se?
Vill se Original-degrassi (alltså serien från 80-talet) annars har jag funderat på att se Sopranos ganska länge så borde göra det snart.

Vilken tv-serie har du sett om flest gånger?
Gilmore girls

Vilken tv-serie gav du senast upp?
Då räknar jag inte in nya serier och att jag inte fastnade efter några avsnitt utan verkligen serier som jag gett upp. Uhm… Antar Girls, som ändå är en serie som jag sett fyra säsonger av men som jag tyckte blev jobbig att titta på, då alla var så elaka mot varandra hela tiden.

Vilken karaktär skulle du vilja vara för en dag?
Jag tänker någon som är väldigt olik mig. Antagligen en kille. Antingen någon löjligt rik eller som har någon förmåga av något slag. Öhhm, ingen aning. Får väl ta någon jag gillar istället … Vem gillar jag? oklart. Alltså varför följer jag bara drama serier?! ingen lever ju något liv som känns helt och håller omöjligt att uppnå om det var min dröm. Men hmmmm… Skulle vara rätt kul att glida runt som Damon salvatore för en dag eller två. HAH, fick in både kille och någon slags förmåga.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.