Tema: vinter

Veckans tema tillsammans med med mig, Elsa, Sara, Emelie, Karin & Lovisa är denna vecka vinter. Jag tänker lista några vintriga avsnitt i tv-serier som jag älskar men som inte är julavsnitt.

Här är mina favoriter med avsnitt som verkligen framför en underbar vinterkänsla. Nästan så att de lyckas manipulera mig till att tro att jag gillar snö och kyla. Ja, är det någon som ska lyckas är det väl kanske serierna I guess.

Gilmore girls – Love and War and Snow 
1×08
Vintrigaste och mysigaste avsnittet som skådat mina ögon. Avsnittet handlar om att det är snöstorm. Lorelai som älskar snö blir såklart överlycklig. Mitt i allt snöade möter hon på Max som fastnat i Stars hollow pga bilproblem. Samtidigt är Rory hos hennes morföräldrar.

Gilmore girls – The Bracebridge Dinner 2×10
Hade med det här avsnittet på min topp 10-lista över mina favorit avsnitt ur hela serien så säger väl sitt. Supermysigt avsnitt som utspelar sig på en middag där stort sett alla townies (+ några fler) samlats för en stor middag på Lorelai’s jobb då gänget som egentligen skulle ha middagen avbokat pga snöstorm. Efter middagen får karaktärerna dessutom åka häst och vagn, sååå mysigt!

One tree hill – Almost Everything I Wish I’d Said the Last Time I Saw You 7×22
Det här är det enda avsnittet jag minns att de befinner sig bland snö vilket är konstigt för jag är nästan säker på att det snöar i North Carolina på vintern. Kanske att de bara snöar väldigt lite så att jag förträngt. Avsnittet handlar alla fall om att alla åker till Utah för se premiären på Julians film.

How I met your mother – Three days of snow 4×13
Var länge sedan jag såg det här avsnittet så ska inte gå in så mycket i detalj men känns ändå ganska klassiskt. Handlar om att de blir snöstorm så Ted och Barney tar chansen att driva sin egna bar.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.