Tema: framtida seriemaraton

Veckans tema tillsammans med Elsa, Sara, Emelie, Karin & Lovisa är ”framtida seriemaraton” så här kommer ett inlägg om vad jag dels försöker kolla ikapp/se klart inför hösten och serier jag planerar att titta på i framtiden. Vill ni tipsa mig om serier jag borde se gört! HÄR kan ni läsa alla serier jag följer och vilka serier jag redan sett.

Pågående
American horror story
– sett nästan två säsonger av AHS. Jag hade en plan att se alla säsonger innan nya säsongen har premiär men det är lite en typ av serie jag inte riktigt orkar träck-kolla så det kommer jag verkligen inte att hinna. Serien blir alltså ett halvmarathon.
Friday nigh lights –  sommarens marathon som jag har en säsong kvar av.
Bates Motel – första säsongen såg jag när serien hade premiär 2013 men sedan kom jag av mig lite tills i år när en av mina vänner nämnde att hon hade börjat se serien så då såg säsong 2 och 3.  Lär även kolla på de två sista säsongerna ganska snart.
Heartland – mitt evighets marathon vilket kanske låter negativt men heartland är faktiskt en serie som jag varmt rekommenderar om ni söker en mysig serie.  Har sett 6,5 säsong, första säsongen såg jag för två år sedan så jag marathonnar säsongsvis.

Serier jag vill se snart
True detective – har såklart sett första säsongen men blev jäkligt opepp på andra när den fick så dålig kritik. Varför jag vill se den nu? blev lite mer pepp på att se andra säsongen nu när en tredje säsong blivit bekräftad så hoppas jag gillar den mer än vad många gjorde.
Mad men – det här är för mig den enda av de så kallade ”topp serierna” som jag inte gett en ärlig chans så tiden borde kanske vara inne nu.

You may also like

5 kommentarer

  1. Heartland kollade jag på när jag hade amerikanska Netflix, men sen gav jag upp det och nu finns den ingenstans att se. Inte för att jag saknar den särskilt mycket, men tyckte alltid det var en mysig serie att slötitta på. Man behöver lite sådana serier emellan allt det seriösa.

    1. Ja, den är rätt skönt som ”mellan-serie” men verkligen inte den jag prioriterar högst heller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.