När jag var sex år

Veckas tema är ”när jag var sex år” och är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Emelie, Karin & Lovisa.

1998 flyttade jag till min uppväxtstad och blev Stockholms(län)-bo, träffade Julia och var dessutom sex år gammal. Om detta hade inträffat senare så skulle jag antagligen varit väldigt lost i ämnet så tur att det ofta finns händelser att falla tillbaka på.

Några filmiska detaljer jag minns från 1998…
– Såg lejonkungen 2 med Julia första gången vi träffades.
– Tittade på föräldrarfällan med Linda.S (min extra syster) kunde dock inte läsa texten så hon fick läsa högt. Hon orkade inte göra detta hela filmen.
– Såg Mulan på bio med min mamma & hennes dåvarande man
Alladin, skönheten & odjuret och Toy story blev en del av mitt liv och stannade där.
När karusellerna sover var årets julkalender

Vad tittade ni på när ni var 6?

You may also like

17 kommentarer

  1. jag har absolut ingen aning om vad jag såg på när jag var 6 år. Året var -95 och jag har kollat filmåret på wikipedia och trots att jag har sett många av filmerna kommer jag inte ihåg att jag såg några av dem på bio… så jag vet ärligt talat inte ^^

  2. Åh ”Föräldrafällan”! Var en av mina favoritfilmer när jag var yngre. Tror inte jag såg den dock förens jag var 9 år och gick i 3an, så såg den inte förens 2003 haha. Pappa hade spelat in den på VHS från tvn och den blev nog sönderspelad.

  3. Helt galet men den första filmen jag minns från Disney var Pocahontas, jag fick den tom på vas av mamma när jag var 6 år. då tänkte jag inte på att den var rätt så vuxen 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.