7 Käraktärer i tv-historien som gjort mig galen!

veckans tema tillsammans med mig, SaraElsaKarin och Emelie är ’ögonblick i tv-historien som gjort mig arg’ men här twistar vi om såklart så tänkte skriva om karaktärer i tv-serier som gjort mig galen.

Monica Gallagher i Shameless

Hon gör att Frank nästan framstår som en bra förälder. Har annars väldigt mycket tolerans till karaktär i min lilla favoritserie eftersom serien är väldigt real life och misstag folk gör här känns väldigt äkta. Alltså till exempel förstår om folk inte älskar Frank men jag har själv svårt att verkligen avsky honom på grund av att hans karaktär känns väldigt äkta i hur en person som är som honom beter sig. Om ni förstår vad jag menar, svårt att förklara. Är själv delvis uppväxt väldigt arbetarklassigt och kring alkohol så kanske kopplar detta på ett annat sätt än majoriteten. Trotts detta har jag väldigt svårt för Monica för tycker bara att hon är elak och vid minsta motgång så ger hon upp.

Marissa Cooper i The OC

Större drama queen har inte rört en tv-skräm. Gör väldigt ofta scener in puplic som är så onödiga. Hon skulle istället kunna försöka prata med personen hon av oklar anledning blivit arg på men no, get this public så alla andra kan höra fast ingen annan egentligen har med saken att göra.

Walter i Breaking bad

Här har vi däremot en huvudkaraktär som nästan gjorde att jag inte ville se klart serien. Jag är förvånad så pass många älskar breaking bad eftersom man måste stå ut med jordens vidrigaste person i huvudrollen. Dessutom blir han bara värre och värre för varje säsong som går. Det kan finnas fördelar att det väcks känslor av en karaktär men när en karaktär är så här pass hemsk så blir jag bara ledsen och opepp på att titta.

Ross Geller i Friends

Bara väldigt obehaglig karaktär. Tycker ibland han nästintill beter sig som en psykopat och kan vara väldigt manipulativ. Hans relation med Rachel är inte gullig utan obehaglig, enbart hans fel. Sedan är han galet svartsjuk också vilket är riktigt oattraktivt.

Toby i This is us

Skulle väl kunna skriva en bok om varför jag inte gillar Toby men han är lite av en karaktär som jag stör mig på vad han än gör och säger. Han har haft väldigt få moments där jag gillat honom. Dels så handlar det om att han i hela sin personlighet är så överdriven men det jag stör mig allra mest på är att han på riktigt har sagt att han är ’team Kate’ och i argument därför inte kommer ta någon annans parti? EHHHHH!? tänk att vara ihop med en sån person. I ett avsnitt förra säsongen när Kate uppenbarligen hade fel då kunde han alltså inte vara på den andras sida i diskussionen för nä han är ju team Kate nu. wtf, ok.

Lucas Scott i One tree hill

Ärligt talat han är the worst !!! Kommer med as töntiga tal och ska vara sååå djup fast han är typ 12. Kan inte bestämma sig vem han vill vara tillsammans med så hoppar runt, gärna med sitt ex bästa vän. SÅÅÅNT MAN GÖR. Kan inte för min värld förstå hur man kan gilla honom mer än Nathan pga jobbigast i stan.

Sheldon Cooper i The big bang theory

Jobbig och har sällan medkänsla till andra karaktärer (dvs hans vänner) vilket har gjort mig irriterad genom åren som gått. Ändå har han lyckats skaffa relativt bra kompisar och en flickvän som är alldeles för bra för honom. Märkligt.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.