Vilka serier kollar ni på veckovis?

Inlägget innehåller en annonslän från p.f.c

Riverdale är en av serierna jag kommer att se veckovis i höst

Jag började följa väldigt mycket serier i gymnasiet men detta var något år innan Netflix existerade i Sverige och livet som serienörd såg lite annorlunda ut än vad det gör idag. Det fanns några s.k. gratis streming webbsidor redan då och många laddade ner för att kunna se sina serier och filmer så snabbt som möjligt. Det jag (och många andra) gjorde var dock något som nu i efterhand låter väldigt dyrt men det var att köpa boxar. Jag köpte bl.a. hela samlingsboxen av Gilmore girls (dvs. alla säsonger) efter att bara sett fyra avsnitt. Såklart köper folk fysiska filmer och boxar av tv-serier fortfarande men det har ju helt klart blivit ovanligare efter att det finns så många stremingtjänster nu. Jag känner exempelvis väldigt få personer som ens äger en dvd-spelare / blu-ray. Då följde man också serier veckovis på ett annat sätt. Många serier släpps dessutom i hela säsonger nu för tiden så hela serietittandet är väldigt annorlunda nu mot när jag började följa mycket serier. Jag föredrar överlag att se hela säsonger men kan samtidigt tycka det är skönt att kunna se några serier varje vecka.

Vilka serier kommer ni se veckovis i höst?

I höst är planen att se ganska få serier veckovis men de jag kommer att se är däremot serier jag verkligen vill se varje vecka istället för att vänta till hela säsongen finns ute. Serierna jag planerar att se veckovis är: Shameless (måndagar), All American (Tisdagar), Riverdale & Almost family (Torsdagar) och Wtfock (fredagar). Alternativt även How to get away with murder (fredagar).

Slutet är nära för How to get away with murder

Nu för tiden är det nästan nödvändigt att ha tillgång till flera streaming tjänster vilket såklart kan bli dyrt. Jag vill därför verkligen rekommendera er om appen pfc som hjälper en att hålla bättre koll på vardags ekonomin. I appen går det bland annat att lägga upp en månads budget och se vad man lägger mest pengar på varje månad. Appen är helt gratis att använda sig av och går att ladda ner HÄR!

You may also like

4 kommentarer

  1. Vet du jag har helt gett upp om att se dem veckovis, den enda jag egentligen ser varenda vecka när den släpps är Cheasapeak Shores men det är för att jag är för otålig för att vänta när det kommer nya avsnitt haha 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.