Veckans tv v.5

Shameless 10×12 – Gallavich! (säsongsavslut!) 

Det var länge sedan jag fick sådan total panik över Lip. Grejen med honom är att han överlag är en så stabil karaktär och enda gångerna jag personligen varit stressad över honom under hela serien är när de är kopplat till alkoholism genen. De har ju länge dragit parareller mellan honom och Frank och det återstår att se om serien kommer sluta med att han faktiskt slutat upp som Frank eller om han snarare får det liv som Frank önskat att han hade haft. Bröllopet var fint och det ska bli kul att se Ian och Mickey gifta nästa säsong även om jag inte direkt tror att de kommer ändra speciellt mycket. 

Good trouble 2×13 – Daylight 

Problemen som kommer uppstå i Callie och Jamies förhållande kommer alltid vara grundat i att de står en bit från varandra politiskt. Nu känns ju Jamie väldigt liberal i de flesta av sina åsikter men han är uppväxt med pengar, det kommer alltid bli en krock. Marianas nya roomie, lite stalker vibe där eller? Såklart Gael ska dras in i det, hans stora storyline genom hela serien är trotts allt hans relationsdrama. 

Skam france 5×04 – Rien ne change 

Är helt ärligt inte jätteförtjust i Noee men gillar verkligen Camille. Tycker storyn i sig står ganska still just nu. Hela tiden Arthur som känner sig vilsen (förståligt såklart) till att han ändå försöker öppna upp sig till sina kompisar och de försöker förstå så gott som de kan. Förstår inte vart de försöker leda handlingen? Förutom att han nog kommer vilja lära sig teckenspråk men vad mer? Känns så upprepande. 

All American 2×10 – protect ya neck

Kändes så självklart att Spencer skulle bli den som blev skadad men det är på något sätt lite skönt för man vet ju att han kommer klara sig. Gillar inte riktigt vad de gör med Asher just nu även om jag någonstans ändå fattar varför han väljer fotbollen före Olivia. Han känner väl att han måste satsa 100% för att ha chansen till en framtid men en balans vore såklart det bästa. 

Riverdale 4×11 – Quiz show

Verkar som Jug inte är död alla fall, inte för att jag någonsin trodde det men de har ju försökt vinkla det så. Och sedan  att Betty inte skulle ha bränt upp facit? Känns inte som henne alls. 

Legacies 2×11 – what cupid problem?

Saknade verkligen Lizzie och Jose de här avsnittet. Hope och Landon är söta men känner mig inte jätteintresserad av deras historia. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.