Twin peaks: the limited event series nu på DVD & Blu-ray


Distributör:  20th Century Fox

Förra året när Twin peaks kom tillbaka till rutan 25 år senare för en ny säsong så skrev jag några veckosammanfattningar kring avsnitten. Vill ni läsa vad jag tyckte om varje avsnitt så går det att läsa mer under kategorin ”veckans tv”. Anyway tänkte i och med det nyliga Blu-ray och dvd-släppet påminna om vilken underbar serie twin peaks faktiskt är. För er som inte sett serien så är det ett måste. Serien följer agent Dale Cooper som kommer till unika lilla staden Twin peaks för att lösa ett mord. Tredje säsongen utspelar sig 25 år senare och saker och ting är inte sig riktigt likt om man säger så. Tyckte ni att Original-serien som gick på 90-talet var skum så är det inget emot vad denna säsong är.

Har personligen lite blandade åsikter om tredje säsongen eller Twin peaks: the limited event series. Vissa detaljer är väldigt bra medans andra är så skumma så jag vet inte vad jag ska tycka. Har man sett original serien är det dock ett måste att se den galna fortsättningen. Har ni inte sett Original serien så måste ni göra det. Hur ni än bär er åt kommer ni alltså inte undan. Så som de ska vara med andra ord, hehe.

Tredje säsongen av Twin peaks finns nu att köpa på både DVD & Blu-ray.

Extramaterial DVD: Exklusivt extramaterial där du får följa med bakom ”de röda sammetsgardinerna” och skapandet av denna enastående TV-serie.

Extramaterial Blu-ray: Exklusivt extramaterial där du får följa med bakom ”de röda sammetsgardinerna” och skapandet av denna enastående TV-serie · A Very Lovely Dream: One Week in Twin Peaks · Behind the Red Curtain · I Had Bad Milk in Dehradun

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.