The Fosters får en spin-off

Freeform gick igår ut med att femte säsongen blir den sista för The Fosters med sista avsnittet som kommer att sändas i sommar. Det bekräftas samtidigt att serien inte riktigt kommer att ta slut där trotts allt för det blir även en spin-off. Spin-off serien kommer att utspela sig några år fram och ha Callie och Mariana i huvudrollerna men att fokuset då ligger på dem som unga vuxna istället för tonåringar. Andra karaktärer från The Fosters kommer naturligtvis att gästa serien och det ryktas även om att en annan av huvudrollerna kan dyka upp i en stor roll. Det finns få serier jag älskar så genuint som jag älskar The Fosters så jag är glad över att det blir någon form av fortsättning. Jag hoppas att den tredje karaktären är Jesus enbart för att han är den jag tycker om att följa mest. Jag kan dock tänka mig att de kanske är Jude, mest för att fortfarande få HBTQ fokus. Freeform har beställt en 13-avsnitts första säsong.

Följer ni The fosters?

You may also like

6 kommentarer

  1. Vad tråkigt att serien läggs ner även om jag kan tänka mig anledningen till det. Den upprepar sig ju rätt mycket. Hoppas att Nick kommer tillbaka i den sista säsongen!

    Kan absolut tänka mig att Jude är den som kommer vara med då han är Callies bror. Hmm spännande att se vad som skall hända.

    1. Jo, speciellt upprepande kring Callie’s handling tycker jag så är nog bra att det är ett litet tidhopp innan spin-offen.

      1. Ja precis känns som om Callie upprepar sina misstag hela tiden istället för att ändra på sina vanor som hon säger att hon ska göra. Dock är det ju hela hennes karaktär, att hjälpa andra även om hon gör det på väldigt fel sätt ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.