Sneak peek för s3 av skam France

Är för att vara helt ärlig så otroligt pepp på att se tredje säsongen av skam France. Inte skrivit om serien här på bloggen innan av anledning att jag inte tyckt att de två första säsongerna varit bra alls. Mycket har känts rätt direktkopierat från og serien vilket tydligen ska ha berott på att de i deras kontrakt varit bundna till att ha en liknande handling eller något i den stilen (Italia, Austin och Druck har ju isf inte likadant kontakt!?) vilket i säsong tre och fyra inte kommer vara fallet.

Så från och med säsong 3 är det en original story man ska få följa vilket jag uppskattar då jag älskar själva konceptet med skam men känner verkligen noll intresse till att se en liknande handling med på ett annat språk. Tredje säsongen kommer alla fall att följa Lucas, oklart vad säsongen kommer att handla om förutom att man vet om hans läggning och vem som kommer spela hans kärleksintresse men b-ploten är inte bekräftad så det återstår att se.

Första avsnittet släpps nästan Lördag, alltså 19e! Här under är en sneak peek, som inte är från Lucas POV så de var ju lite intressant att de valde att göra så.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.