Senaste nytt V.30

Varje söndag skriver jag ett sammanfattnings inlägg om vad som är senaste nytt i serievärlden, senaste nytt som släppts i veckan helt enkelt.

* Chris Messina som har spelat karaktären Danny i alla säsonger av The Mindy project (endast gästskådis förra säsongen) kommer att återvända till seriens sista säsong under flera avsnitt. Exakt hur många det avsnitt det gäller återstår att se.
* En annan skådespelare som kommer att dyka upp i The Mindy projects sista säsong är Julie Bowen (Claire i Modern Family)

* Britt Robertson har fått huvudrollen i den kommande  Shonda Rhimes-serien for the people. Jag gillar Robertson men det har gått väldigt dåligt för henne på tv-fronten så vill inte riktigt engagera mig för mycket för hennes serier men hoppas att detta kan vara ett bättre projekt för henne. Annars får hon kanske börja inse att hon ska hålla sig till att göra filmer istället.
* Tom Felton kommer inte att återvända till The flash’s fjärde säsong.
* Colin ferguson och Johnny Pemberton kommer att ha återkommande roller i den fjärde säsongen av you’re the worst.
* Zachary Knighton kommer att ha en återkommande roll i andra säsongen av Santa Clarita diet.


* Postern för American Horror storys sjunde säsong är här! sjukt obehaglig tycker jag. Även bekräftat att Evan Peters and Sarah Paulson’s karaktärer kommer att spela ett par i säsongen.


Förnyade serier

* En tredje säsong av True detective är bekräftat efter att det ryktas om detta i flera månader. Mashallah Ali (House of Cards, Luke Cage) kommer att spela en av huvudrollerna.
* Animal Kingdom får en tredje säsong.
* Queen sugar får en tredje säsong
* Good Witch får en fjärde säsong
* Unreal får en fjärde säsong

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.