Senaste i skamverse

Har hänt en del i skamverse nu på senaste så tänkte skriva lite om det vilket förövrigt nog är det i serievärden som jag tycker mest om att skriva om just nu så lär komma några liknande inlägg även i framtiden. Det som hänt nu på senaste är alla fall följande…

Femte säsongen av skam france har fått en trailer

Jag är väldigt pepp på femte säsongen av skam france som kommer följa Arthur som är en karaktär vi egentligen inte vet så mycket om alls. Av trailern (som mer är en teaser) så ser det ut som säsongen dels kommer att fokusera på att han får någon form av hörselskada. Det första jag tänkte på är att han möjligen skulle kunna ha ménières sjukdom vilket är en hörselskada där man har symtom så som att hörseln varierar, yrsel och tinnitus. Har nämligen så svårt att tro att han blir helt döv i en teaser. Säsongen börjar på måndag och hela första avsnittet finns då naturligtvis ute på fredagen.

Tredje säsongen av skam españa kommer följa både Nora och Viri

skam españa är remaken jag gillar minst men fattar folk som gillar serien då de verkligen har valt att göra sin egna grej. Tror i vilket fall som helst att säsong 3 har potential att bli ganska bra. Annorlunda mot tidigare säsonger är att tredje säsongen kommer att följa två karaktärer istället för bara en, nämligen Nora och Viri. För er som inte sett skam españa så är Viri baserad på ’Vilde’ från skam vilket är en karaktär som aldrig fick sin egna säsong i OG och än inte heller fått det i någon av de andra remakerna. Noras del kommer man kunna se via moviestars youtubekanal helt gratis som tidigare säsonger medans Viris del är tillgänglig att se via moviestars betaltjänst. Tror det kan bli intressant men det gör även att det känns som serien inte kommer att göra fler än fyra säsonger. Fjärde säsongen lär vara Amiras och efter det har alla i tjejgänget fått sina egna säsonger. Är såklart möjligt att exempelvis Lukas eller Hugo skulle kunna få egna säsonger men jag vet inte, känns inte så troligt just nu.

Druck får en femte säsong

De flesta lär nog ha koll på att min favoritserie i skamverse är Druck. På julafton bekräftades det att vi kan se framemot mer då Druck kommer tillbaka med en femte säsong i sommar vilket ändå var en ganska så bra julklapp. Det är lite oklart om hur femte säsongens upplägg ska vara än så länge. Kiki eller David skulle kunna få säsongen men några yngre karaktärer presenterades i fjärde säsongen så som Kikis lillasyster vilket skulle kunna innebära G2. Säsongen har dock premiär i sommar vilket gör att jag alla fall tror att huvudpersonen kommer vara någon av OG karaktärerna och det lär också vara då som Amira kommer hem från Australien.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.