Nya serier som jag kommer titta in i höst

Hösten är inte allt för långt bort nu så dags med ett inlägg om kommande tv-serier och vilka serier jag kommer att titta in i höst. Vilken helt ny serie kommer ni titta in i höst?

Serie
: Rise
Premiär: inget datum satt än.
Handling: serien kommer följa en dramalärare både i hans roll som passionerad lärare på ett high school men också som familjefar.
Skådespelare i rollerna: Josh Radnor, Auli’i Cravalho, Rosie Perez, Marley Shelton, Rarmian Newton, med flera.
Varför kommer jag titta in Rise? främst för att Jason Katims är grundaren till serien men också för själva handlingen. Mixen mellan teatern och familjelivet. Förväntar mig en blandning mellan glee och Parenthood och tror därför att detta kan bli en ny favorit.


Serie
: Mindhunter
Premiär: 13 oktober, se trailern HÄR (Hela säsongen = netflix serie)
Handling: två FBI-agenter som jobbar inom avdelningen för seriebrott utvecklar profiltekniker för att få svar och förståelse som sedan kommer kunna utveckla deras arbete.
Skådespelare i rollerna: Jonathan Groff !!! Holt McCallany, Anna Torv, med flera.
Varför kommer jag titta in Mindhunter? min främsta anledning är Jonathan Groff men också för att själva konceptet verkar intressant.


Serie
: The good doctor
Premiär: 26 september, se trailern HÄR!
Handling: En ung kirurg med autism och Savantsyndrom har förmågan att hjälpa människor på ett sätt som många ser som omöjligt.
Skådespelare i rollerna: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, med flera.
Varför kommer jag titta in the good doctor? Brukar inte titta på serier som utspelar sig på sjukhus men tror verkligen att Freddie Highmore är perfekt i den här rollen och det är egentligen mest varför jag vill se serien.


Serie: The mayor
Premiärdatum: 4 oktober, se trailern HÄR!
Handling: En 20-something som drömmer om att bli hipp-hopp artist tar sin an rollen att försöka bli borgmästare mest för att marknadsföra hans mixtape men råkar också vinna valet.
Skådespelare i rollerna: Brandon Micheal Hall, Lea Michele, Yvette Nicole Brown, med flera.
Varför kommer jag titta in The mayor? när jag läste handlingen så tänkte jag väl att den verkade helt okej men att det inte var en serie som jag skulle fastna för men sedan såg jag trailern och den verkar lovande så jag kommer alla fall att titta in den.

You may also like

13 kommentarer

  1. Rise lät intressant och kan bli kul att se Auli’i Cravalho i något 😀
    Vet inte om jag ska se Mindhunter men jag gillar ju dock Jonathan precis som du så vi får se 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.