Ny serie: Wandavision

Marvel har som vi vet tagit upp stort utrymme när det kommit till nya biofilmer de senaste åren och även släppt några tv-serier. Har sett de flesta filmerna utan att ens vara i närheten av något fan & har inte riktigt haft behovet att se någon av tv-serierna. Enda superhjälte serien jag sett och verkligen gillat är The umbreally academy och det är heller inte en superhjälte serie på det sättet så vet inte om den riktigt räknas.

När Disney+ gick ut med att de skulle lansera en serie om om Wanda och Vison blev jag lite intresserad och tänkte att det alla fall var en serie som jag ville titta in och sedan avgöra om jag vill se vidare. Serien utspelar sig i en alternativ verklighet där Wanda och Vision har fastnat i en värld som liknar en sitcom från 50-talet när de snart börjar misstänka att allt inte är riktigt lika stillsamt som det kanske först verkade. De två första avsnitten släpptes igår och sedan kommer ett avsnitt släppas på fredagar på Dinsey+

De två första avsnitten var bra och det ska bli intressant att se hur serien utvecklas. Tror tyvärr jag kommer tycka serien blir sämre med tiden medans de som gillar Marvel nog kommer tycka att den blir bättre men vi får se. Har ni sett de två första avsnitten än?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.