Ny serie: life sentence


Idag släpptes första avsnittet till CW’s nya serie life sentence där Lucy Hale spelar huvudrollen. Det är en serie som jag sett fram emot enda sedan en handling släpptes om serien, alltså innan någon trailer hade kommit ut. Det kändes som den skulle kunna ha lite chasing life vibbar. Serien handlar alltså om en som blir friskförklarad efter att ha haft cancer i åtta år. Skillnaden på denna serie och chasing life är alltså att vi nu får följa en person som redan haft cancer och hur livet ser ut efteråt medans i Chasing life handlar det om att huvudrollen får sin sjukdom. Jag tycker att det är ett bra koncept och var därför otroligt pepp på serien.

Efter att ha sett första avsnittet kan jag säga med säkerhet att det här kommer vara en serie som jag verkligen kommer att gilla. Piloten var väldigt bra, gav en bra inblick i vad det är för slags serie samt bra presentation av karaktärerna. Gillar när serier har fokus på en familj vilket det verkligen var här. Jag kan relatera till sådana serier eftersom jag också har en nära relation till min egna familj så det bli lite på automatik att jag tycker sådant är extra fint. Fick en bra känsla för Wes också som är hennes partner. Ser framemot kommande avsnitt i säsongen för detta känns som en Frökentv-serie.

Har ni sett första avsnittet än?

You may also like

8 kommentarer

  1. I have a web page for my business and there is a link to my blog on it, it want to show the blog posts on the webpage not just the link and I can’t figure out how to do it. Any help would be appreciated.

  2. Ska egentligen spara mina åsikter till ett första intryck imorgon hehe, men tyckte om det jätte mycket???? Har läst så mycket kritik att den är ”ointressant” och ”basic”. Men jag tyckte att piloten var jätte bra! Perfekt blandning av drama och komedi. Ser fram emot att lära känna mer karaktärer dock! Musiken var också helt fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.