Ny serie: Katy Keene

Jag kan inte alls relatera till superhjälte-hysterin. Den enda serietidningen jag är uppväxt med att läsa är Acke vilket är anledning till att jag var så otroligt pepp när det bekräftades att Riverdale skulle bli en serie. Tänk en serietidning som jag ändå har relativt bra koll på blir serie men min kärlek för Riverdale har väl avtagit något kan man påstå eftersom serien totalt har spårat. Mina krav är inte ens höga men jag vill verkligen ha en serie i Riverdale-verse som inte spårar, kan den nya serien Katy Keene vara en duglig kandidat? Kanske. 

Katy Keene utspelar sig i New York fem år efter Riverdale (säsong 4) och följer karaktären Katy (spelad av Lucy Hale) som jobbar som Personal Shopper. Hennes stora dröm är egentligen att designa sina egna kläder i sitt helt egna varumärke men att ta steget dit och ens försöka är inte helt enkelt. Hennes nya roomie är ingen mindre är Josie (från Riverdale) som nyligen bestämt sig för att flytta till New York för att ta tag i sin musikkarriär på riktigt. 

Första avsnittet är bra och har absolut potential att utvecklas till något riktigt bra. Till skillnad från Riverdale och CAOS så är Katy Keene en dramaserie vilket jag tror kommer passa mig betydligt bättre i längden. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.