Ny serie: Good trouble

På onsdag släpps första avsnittet av The Fosters spin-off Good trouble som kommer att vara en fortsättning på The Fosters men fokusera på Callie och Mariana medans resten av familjen kommer att dyka upp under flera avsnitt i säsongen men då som återkommande/gäst-roller och inte huvudroller. Första avsnittet förhands släpptes dock på Hulu i USA här i dagarna så går att titta på i förhand även här i Sverige redan nu. Har ni inte koll på det än så är The Fosters en av mina absoluta favorit serier, finns få serier jag genuint älskar så pass mycket som den serien och det har alltid varit en serie där jag varje vecka sett fram emot nya avsnitt så otroligt mycket. Jag var därför så glad över det faktum att serien fick fortsätta när det var dags att säga hejdå till The Fosters. Nu blir det något nytt samtidigt som vi inte behöver säga hejdå till karaktärerna riktigt än.

Okej så första avsnittet, wow! Jag älskade det! Jag visste inte vad jag förväntade mig riktigt men det var ändå väldigt annorlunda mot vad jag hade föreställt mig att det skulle vara i huvudet. Tonen är något smutsigare än vad The Fosters någonsin var och hela tonen känns därför också väldigt annorlunda men jag tror att det kan vara något positivt. Fram för allt så passar tonen bra när hela serien främst kommer att fokusera på folk som är 20-någonting.

När serien börjar har Callie och Mariana, 23 och 22 år gamla ganska nyligen blivit klara med sina utbildningar och allt utspelar sig helt enkelt väldigt tätt inpå där The Fosters slutade. De har båda fått jobb i LA och hyr tillsammans ett rum i ett kollektiv. JAG ÄLSKAR JAG ÄLSKAR JAG ÄLSKAR DETTA! så pepp på att få se mer, vad resten av säsongen kommer att erbjuda. Ser väldigt mycket framemot resten av familjen gästa men i synnerhet Jesus då han alltid var den jag tyckte mest om att följa i The Fosters. Nya avsnitt kommer sedan att släppas på Onsdagar nu under våren.

You may also like

12 kommentarer

  1. Vet du om Good trouble går att streama i Sverige än? Börja se den i USA när jag var där över jul o nyår och nu vill man ju bara kunna se klart den!

  2. Hej! Vi började kolla the fosters nu i helgen och vi bara älskar serien!! Vi hann dock enbart till säsong tre för viaplay fortsätter inte att sända serien.. vet du var man kan köpa serien?

    Tacksam för svar och hjälp!
    /Johanna

    1. Vad kul att ni börjat se The Fosters, en av mina favoriter :). Synd att Viaplay tagit bort serien nu. The Fosters verkar tyvärr inte finnas att köpa någonstans här i Sverige just nu. Ni kan dock köpa serien via itunes om ni använder VPN och ansluter er till USA (det är lagligt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.