I helgen besökte jag tydligen Stars Hollow

Hallå kompisar! Igår svängde jag förbi stan och besökte Netflix’s pop-up event. Drack bland annat kaffe på Luke’s = min dröm! Besökte Central perk en snabbis och kom plötsligt till ett ställe där de hände strange things (hehe). Så himla härlig stämning över hela stället speciellt för oss som är stort fan av någon av dessa tre serier. Igår var det extra stort fokus på Gilmore girls med en quiz där alla som deltog kunde vinna muggar och kepsar (med Luke-loggan). Har som endel av er kanske redan vet redan en Luke-mugg så en keps var needed för min del så det fick jag såklart.

Idag var det lite extra fokus på Friends och imorgon på stranger things. Så det är såklart bara att titta in hos Sergelarkaden 21 om ni befinner er i Stockholm. Mer sådana här event önskas i framtiden, underbart!

Tänkte nog (som jag även nämner i Videon) svänga förbi stan imorgon innan jag åker vidare hem till Linda. Imorgon är det som sagt sista dagen och lite extra fokus på Stranger things så det känns som en smart plan sådär på dagen. De ska bjudas på Våfflor där kring två, så får jag äta Lunch på Lukes någon gång i livet så tar jag den. Vad jag önskar att sånt här skulle existera oftare. Tack för denna fina helg alla fall ! Vill ju så himla gärna ha en Luke-meny i hemmet men en keps (+ min kaffe-mugg) får väl duga för nu antar jag.

Har ni besökt Netflix pop-up event i helgen?

You may also like

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.