Frökentv och reality

Hur mår ni nu i dessa virustider? Jag mår bra men var som jag nämnt tidigare super förkyld i Februari. Under min förkylning hade jag praktik på heltid, jag är rekommenderad att inte jobba heltid på grund av min ångest så det har såklart varit extra jobbigt när jag dessutom varit lite halvsjuk samtidigt. När jag kommit hem efter apl så har jag varit så trött så jag har velat se det lättsammaste möjliga så har nu under de senaste veckorna sett massa reality serier och vill till å med se fler. Det är inte det att jag aldrig sett reality serier tidigare men det känns som jag sett så lite i jämförelse med folk jag känner.

Vilka reality serier följer ni?

I högstadiet och gymnasiet var jag besatt av bonde söker fru, har alltid gillat big brother och några dating-serier har jag lyckats ta mig igenom genom åren som gått men nu under de senaste veckorna har jag försökt se allt som kommit min väg. Vanliga serier, vad är det? På grund av detta var jag såklart tvungen att göra en video och prata om 3 av Netflix reality serier.

You may also like

1 kommentar

  1. Jag såg första avsnittet av Love Is Blind och gillade den verkligen men annars är jag inte alls för dessa typer av serier faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.