Det blir en The Fosters-julspecial!

I vinter har vi att se framemot en julspecial av The Fosters eller ja, nästan. Spin-offen Good trouble som följer Callie och Mariana som unga vuxna i LA är just nu inne på sin andra säsong och i vinter kommer det sändas en två-timmars julspecial (dvs dubbelavsnitt 40×2) där de återförenas med familjen för att fira jul. Första promobilden släpptes i Onsdags där alla i familjen syns till (förutom Jesus) plus Eliza och hennes familj. I första säsongen av Good trouble dök samtliga i familjen upp men i olika avsnitt så julspecialen blir alltså det första avsnittet sedan serieavslutet av The Fosters som alla är samlade igen. Trotts att Noah Centineo inte syns till i promobilden som Jesus så behöver man inte oroa sig för att han inte kommer att dyka upp i julspecialen för det är bekräftat att han givetvis också kommer vara på plats för att fira jul med familjen.

The Fosters är en av mina absoluta favoritserier och jag har inte riktigt samma känsla för Good trouble även fast serien såklart är bra. Har däremot älskat alla avsnitt som de andra i familjen dykt upp i så ser givetvis framemot julspecialen och tror att den kan bli riktigt bra.

Alla fem säsonger av The Fosters finns att se på Viaplay. Good trouble finns för närvarande inte på någon Svensk streamingtjänst vilket jag kan tycka är lite konstigt med tanke på The Fosters popularitet här i Sverige men den kanske dyker upp snart.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.