Det är maj vilket betyder …

Det är Maj vilket i serievärlden betyder att de flesta serierna nu blir bekräftade om de kommer att få ytterligare en säsong till eller ej om det nu inte fått beskedet tidigare. Så tänkte skriva mina tankar om några serier som fått sina besked nu nyligen. Detta är del 1 lär bli några fler liknande inlägg nu i Maj.

How to get away with murder får en sjätte säsong

Har så blandade känslor för HTGAWM. De tre första säsongerna ligger på favoritserie nivå för mig medans fjärde och femte säsongen verkligen inte levt upp till vad jag vill ha ut av serien. Jag hoppades att serien skulle bli bekräftat för en sjätte säsong men att det då samtidigt skulle bekräftas att det skulle bli den sista men det verkar inte vara planen då.

Grey’s Anatomy får ytterligare två säsonger

Jag följer inte Greys så ska inte kommentera detta allt för mycket. Skulle inte uppskatta om någon neggade på någon serie som jag genuint gillade men känner ändå lite drar man inte ut på själva handlingen en aning med 17 säsonger? Eller följer serien väldigt många karaktärer så att det på något sätt funkat? tell me.

Katy Keene och Nancy Drew blir nya serier på CW

Är faktiskt så pepp på Katy Keene som är en spin-off till Riverdale där Lucy Hale kommer att spela huvudrollen. Katy Keene kommer att utspela sig i New york och följa några 20-something-åringar. Rätt säker på att Hale’s karaktär jobbar med design i någon form. Det är också bekräftat att Ashleigh Murray kommer att ha ett större roll i serien med sin Riverdale-roll Josie. Nancy Drew har ju varit en aktuell-serie ett tag men bl.a. blivit nekad av nbc men har alltså fått grönt ljus av CW nu. Tror inte att jag kommer kolla på Nancy Drew om den inte skulle få orimligt bra kritik när den väl har premiär.

You may also like

3 kommentarer

  1. Jag följer Grey’s och är helt klart glad för ännu fler säsonger 😀 Karaktärerna är som mina vänner och jag tycker att den fortfarande är bra även fast den såklart inte är fullt lika fantastisk som i början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.