Det är maj: del 2

Det är Maj vilket i serievärlden betyder att de flesta serierna nu blir bekräftade om de kommer att få ytterligare en säsong till eller ej. Skrev ett inlägg om mina tanka kring några serier som fått godkänt besked för några dagar sedan så här kommer alltså del två.

This is us får en fjärde, femte & sjätte säsong

Jag gillar This is us men det är inte en serie som funkar att se veckovis för mig, tycker nästintill den är dålig då men har valt att se den halv-säsongs vis nu och verkligen tyckt om den då. Förväntade mig såklart en fjärde säsong och blir glad för det beskedet. Känner mig också positivt inställd till att serien får 6 säsonger men hoppas på att det är bra sen. Tror verkligen att det de vill ha ut av serien inte kommer behöva fler säsonger än så men vi får se, är ett tag kvar.

The bold type får en fjärde säsong

Glädjande besked blir det också för The bold type som nu blivit bekräftad för en fjärde säsong. Är väldig svag för själva grejen att faktiskt få följa några personer i 20-årsåldern men beror nog på att det är där jag själv befinner mig nu. Kul med ytterligare en säsong alla fall. Var faktiskt lite osäker kring TBT’s tittarsiffror men de kanske har stigit eller så spelar det ingen större roll.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.