Comic con 2018: del 1

Legacies

Är orimligt pepp på den andra tvd spin-offen. Serien har premiär i Oktober! Aldrig sett The originals så har ingen större koll på Hope förutom att det är Klaus dotter. Varit ett hopplöst tvd-fan en gång i tiden dock så skönt att Alaric är med alla fall. Förväntar mig några gästspel från andra karaktärer jag känner igen. Bla. så ska ju Jeremy (aka min absoluta favorit!) alla fall vara med i ett avsnitt och är pepp på det samtidigt som det blir många helt nya karaktärer att följa i höst.

Roswell: New mexico

Gillar ju the org show men så tvek på denna. Lite trött på att det ska remakes och hålla på så mycket nu. Gör ju bara att jag allmänt är mycket mer intresserad när serier väl har en original-ide. Tur kanske så att man inte känner behovet att börja följa allt nytt.

Homecoming

Bara en teaser-trailer så har väl inte så mycket att kommentera här än men med Julia Roberts i huvudrollen. Serien är dessutom skapt av Sam Esmail så mina förhoppningar är såklart höga. Jag kommer alla fall att spana in serien sen när den har premiär. Serien har premiär i November och kommer att kunna ses på Amazon prime video.

You may also like

waco

2 kommentarer

  1. Har dem så dåliga idéer att dem måste göra reboots hela tiden. Nu ska ju Buffy också få en reboot vilket jag ogillar skarpt. Visst gör en ny Vampire Slayer serie men inte med Buffy det kommer bli så fel! Byt hellre ut namnet på huvudrollen och gör en liknande serie istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.