Bästa sångerna från Crazy ex-girlfriend

Sista avsnittet av Crazy ex-girlfriend släpptes i april men jag såg faktiskt inte sista säsongen fören för några dagar sedan så tänkte i det här inlägget skriva om mina favorit låtar från serien, vad sägs om en topp 10? Har ni inte sett serien så rekommenderar jag er varmt att göra det, alla fyra säsonger finns på Netflix. Serien följer karaktären Rebecca, en 28-årig advokat som stöter ihop med en kille som hon dejtade en sommar som tonåring. Deras samtal blir kort men avgörande att hon behöver en förändring i sitt liv. Hon bestämmer sig därför för att flytta till lilla West Covina i California där han bor. Det är en serie som jag verkligen tycker är så underskattad men däremot så brukar alla som sett serien verkligen älska den. Crazy ex bjuder på en bra blandning mellan komedi och drama, har bland annat otroligt bra fokus på psykisk ohälsa (specifikt i s3). Det är även en musikal och det finns därför med flera låtar i varje avsnitt, så vilka är mina favoriter? och har ni någon favorit?

10 bästa låtarna från Crazy ex-girlfriend

After everything I’ve done for you (1×18) – Paula är nog den som har bäst röst i hela serien (Greg är en självklar tvåa dock) och här bevisar hon verkligen sin musikaliska talang, riktigt bra musikalröst. Det finns andra låtar med henne som är bra men den jag gillar mest är ändå denna.

We tapped that ass (2×04) – För mig är det här den mest ikoniska låten i hela serien. Hade önskat att det fanns fler låtar med Greg och Josh men får nöja mig med att denna och några fler alla fall existerar. Dansen ska vara inspirerad från en scen från singing in the rain så borde ta tag i det där med att se fler musikaler så snart som möjligt.

Oh my god I think I like you (1×17) – En självklar favorit som jag återkommande går tillbaka och lyssnar på trotts att det är en låt från första säsongen. Forever team Greg.

I could if I wanted to (1×16) – Grejen med Greg är att hans karaktär i stort sätt är uppbyggd för att driva med bittra karaktärer men personligen så är det också det som gör honom så underbar. Tror det är omöjligt att inte gilla den här låten om man gillar Greg för den är verkligen så Greg.

A Diagnosis (3×06) – serien bjuder såklart mycket på låtar som ska vara dragna åt det komiska hållet men tredje säsongen var överlag mörkare än tidigare och fokuserar mycket på Rebeccas psykiska ohälsa vilket också gjorde att de flesta låtarna hade en lite allvarliga ton. Den här låten släpptes precis innan hon fått sin diagnos och många kan nog relatera till den.

Don’t be a lawyer (4×03) – det är väl ändå helt omöjligt att inte älskade den här låten?

Getting bi (1×14) ’ Being bi does not imply that you’re a player or a slut’. Är överlag väldigt svag för bi karaktärer men Darryl sticker ut och det är svårt att inte älska hans karaktär och denna låt när han bokar in ett möte för att berätta att han är bi. Bästa chefen!

After everything you made me do (3×01) – röstmässigt så är Rebeccas variant av den här låten (after evertyhing I’ve done for you) kanske inte riktigt lika mäktig som Paulas men den är bra och har också ett litet annat budskap. Det är alla fall en av mina favoriter och jag älskar hur den verkligen sammanfattar serien på bästa sätt.

Hello, nice to meet you (4×10) – kan inte sätta fingret på varför jag gillar den här låten så mycket men tycker den är ganska så perfekt. Dels är det nog för att att jag var orolig över hur bra det skulle funka med ’new Greg’ men kemin sitter verkligen bättre än vad jag hade förväntat mig.

No one else is singing my song (4×01) – gillar nästan alla av de lite mer deppiga sångerna i Crazy ex men denna sticker ändå ut och är verkligen en av de bästa låtarna som framförts i hela serien.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.