The Society: säsong 1

Handling: Efter att några ungdomar kommit hem från en skolresa så upptäcker de att staden de tidigare bott i blivit helt öde.
Betyg: 4/5

Jag bestämde mig för att titta igenom Netflix nya serie The Society här nyligen och måste säga att jag verkligen blev positivt överraskad. Var faktiskt inte helt övertygad efter första avsnittet men det fanns ändå något där som gjorde att jag ville titta vidare och tur var väl det. Serien utvecklas nämligen snabbt och blir där efter verkligen intressant att följa. Det som Society handlar om är egentligen hur karaktärerna blir tvungna att bygga upp ett helt nytt samhälle men med många unga viljor och olika personligheter så blir det såklart komplicerat.

Det var jätteintressant att följa karaktärernas separata handlingar. Alla har givetvis koppling till varandra men såklart blir det ändå uppdelat i vilka folk umgås med så som det också är i verkligen livet. Gillade främst att följa Campbell och Elle, väldigt destruktivt förhållande givetvis och Campbell är ju uppenbart psykopat men det var samtidigt spännande att följa. De hade överlag de scenerna jag tyckte om mest. Bästa karaktären är däremot Gizz följt av Helena som kändes som de karaktärer som genuint bara var goda.

Ser framemot att se mer. Serien har inte blivit förnyad till en andra säsong än men är ganska övertygad om att den kommer att bli det snart. Som jag har förstått det så har alla fall tittarsiffrorna sett bra ut så chansen till fler säsonger känns stor.

You may also like

3 kommentarer

  1. Jag gillar den här säsongen, skulle vara kul med en till säsong då jag vill veta vad som händer karaktärerna men framför allt varför dem är där själv överhuvudtaget!

  2. Jag var också lite skeptisk till första avsnittet men ville som se vidare och nu ÄLSKAR jag den haha! Den är extremt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.