Crashing: säsong 1

Handling: serien följer några personer i 20 och 30-års åldern som bor tillsammans i en byggnad som tidigare varit ett sjukhus.
Betyg: 4/5

Crashing är Phoebe Waller-Bridge serie innan Fleabag, hon spelar också en av huvudrollerna. Det känns tyvärr som att väldigt få känner till serien vilket jag tycker är synd eftersom jag personligen verkligen tycker att Crashing är snäppet vassare än Fleabag och jag hade verkligen hoppats på en fortsättning vilket inte känns troligt kommer hända. Det är dock inte en anledning till att inte se Crashing för serien funkar verkligen bra som en miniserie, en riktigt bra miniserie.

Serien följer några personer som bor tillsammans i ett kollektiv i London och byggnaden de bor i har tidigare varit ett sjukhus. Allt tar sin start när Lulu som är en gammal kompis till Anthony dyker upp och rör upp hela tillvaron. Crashing är en väldigt lättsam serie som går snabbt att titta igenom då serien bara innehåller 6 avsnitt men också för att den verkligen är bra med otroligt charmiga karaktärer.

You may also like

4 kommentarer

  1. Visste inte att denna fanns me såg alla avsnitt igår kväll… Kunde ju lätt blivit en långkörare på tio säsonger. Jättebra, ta k för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.