Awkward: säsong 3

Handling: Jenna och de andra börjar sitt tredje år på High school. Jenna börjar en klass inriktat på kreativt skrivande där hon träffar Collin som kanske inte har det bästa inflytandet på henne. 
Betyg: 3/5

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om tredje säsongen av Awkward. På sätt och vis har vi ju kommit in en bit i serien nu vilket betyder att det har hunnit bli endel fördjupning i karaktärerna. Har börjar gilla Matty väldigt mycket och man kan nog säga att serien skulle vara ganska mycket sämre utan honom. Visst, det finns andra karaktärer jag också tycker om men jag tror inte riktigt att de skulle kunna hålla upp serien själva. Det kan dock Matty även om det egentligen borde vara huvudkaraktärens jobb (alltså Jenna) och inte han men jag nöjer mig. 

Jag gillade första halvan av säsongen mer än andra halvan. Jenna var alldeles för outhärdlig i andra halvan vilket gjorde det lite jobbigt att titta mellan åt. Jag tycker väldigt mycket om Matty och Sadies vänskaps relation. Brukar gilla relationer när en kille och tjej kan vara bara just det – vänner, i serier så här är ännu ett par som lyckas med det. Annars gillade jag Jake och Tamaras relation, sånt par jag nog skulle störa mig på på riktigt men de är rätt fina ihop i en serie. Lite Vilde och Magnus över dem (från skam). Eller egentligen ganska mycket men att dem är något prydare – kanske i synnerhet Jake vs Magnus då. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.