Vilket frieri från en tv-serie är närmast ert hjärta?

Inlägget är ett samarbete med vanbruun

I de flesta av serierna som jag följer så är kärleken mellan par en jättestor del av själva seriens handling. Vilket såklart innebär att det blir en del bröllop och massa olika frierier att hålla koll på och alla har vi olika favoriter. Jag tänkte i det här inlägget skriva om några av serievärldens (enligt mig) finaste frierier.

Har ni själv planer på att fria till er partner (snart är det alla hjärtans dag, höhö) så vill jag förresten verkligen tipsa er om vanbruun. De har hög kvalité  och riktiga bra priser på förlovnings ringar. Eftersom de tycker att kvalitén är viktig så innebär det bla. att smycket håller, inte tappar form, färg eller i värsta fall en diamanten som sitter i ringen. En ring ska ju kunna hålla länge så varför inte satsa på något snyggt med bra kvalité samtidigt som priset är bra för plånboken. Alla vinner ju på det i långa loppet, eller hur? så är det verkligen. Vanbrunn har funnits sedan hösten 2013 och har visionen att erbjuda vigselrelaterade smycken till mycket bättre priser än konkurrenterna. Med Sveriges bredaste utbud av certifierade diamanter så finns det något för alla smaker. Ringarna är tillverkade i Sverige och England. Så för att göra ett bra val inför frieriet – köp ringarna hos vanbruun.

Vilket frieri i en tv-serie tycker ni sticker ut lite extra? Här kommer alla fall några av mina favoriter.

När Barney friar till Robin i How I met your mother
Det här är för mig det momentet i hela serien som verkligen får mig att dö lite. Det finns andra fina och även sorgliga tillfällen i serien men för mig sticker avsnittet då Barney friar till Robin verkligen ut lite extra. Allt är så välplanerat och fint. Shippade alltid Robin med Barney (bye bye Ted) och just frieriet är en god anledning varför även fast jag såklart gjorde det innan.

När Seth friar till Summer i OC
Finaste paret, gulligaste frieriet. Önskar ganska ofta att jag kunde få ha en liten Seth. Ja, i framtiden kanske.

När Lorelai friar till Luke i Gilmore girls
Jag tycker väldigt mycket om Max frieri till Lorelai i slutet på seriens första säsong också men Lorelai/Luke-shippet är starkare för mig och därför vinner Lorelai’s frieri till Luke som egentligen är mindre romantiskt utan känns rätt realistiskt faktiskt.

När Brian friar till Justin i Queer as folk
De här är OMGF!!! Det är ju något med de där bittra männen som har svårt att visa känslor men tillslut verkligen gör det. Det betyder lite extra då i mitt huvud alla fall.

När Matt friar till Julie i Friday night lights
Ända paret jag gillar i hela serien. Aldrig fattat varför folk är så kära i Julie’s föräldrar. De är ju bara stränga och jävliga enligt min åsikt. #sorrynotsorry. Matt och Julie tyckte jag väldigt mycket om från start däremot och tycker att Matt’s frieri var fint.

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.