Vart åker vi?

I betalt annonssammarbete med ekonomitips.nu

Det finns så många platser runt om i världen som känns extra spännande att åka till som film och serienörd och det kan därför nästan vara svårt att veta vart det är man faktiskt vill resa när det gäller att planera in nästa resa. Just nu när vi inte får resa så har vi dessutom chansen att verkligen sätta oss ner för att drömma om  vart nästa resemål ska gå även fast vi såklart inte kan veta riktigt säkert när det blir av. Har ni några drömresmål som är kopplat till ert intresse för just film och tv-serier? Jag har nog nästan orimligt många men några resor kommer jag såklart prioritera högre än andra när det är dags. Några ställen jag skulle vilja åka till rätt så snart är alla fall 👇🏻

🧳 Alla skamremake städer. Högst upp på listan står dock Berlin (Druck), Antwerp (wtfock) och Utrecht (skam NL).
🧳  Besöka Washington, Connecticut vilket är stället som Stars Hollow i Gilmore girls är baserat på. Vem vill liksom inte besöka real life stars hollow? 
🧳 Åka till Toronto. Medans många nog vill besöka LA och åka till coola inspelningsplatser så är det inte direkt något som lockar ihjäl mig men något jag däremot har velat göra i flera år är att åka till Toronto. I Toronto har bland annat många tv-serier spelats in men min största dragning till just Toronto är förstås mitt degrassi-hjärta.

För att ha råd med att åka på alla våra drömresor så är det inte så dumt att först och främst  spara pengar men det är inte alltid helt enkelt att göra det och det är därför som jag vill rekommendera er alla att besöka hemsidan ekonomitips.nu Det  är nämligen en hemsida vars syfte är att hjälpa oss alla med vår privatekonomi vilket bland annat kan innebära  att spara pengar till drömresan. 

För att på ett smidig sätt hjälpa oss så använder de sig av deras helt egna ekonomiska modell som kallas för SLI modellen där S står för spara, L för låna och I för investera. De vill helt enkelt Hjälpa oss att förstå hur man på smartast sätt kan spara pengar, varför det ibland faktiskt kan vara bra att låna och hur man investerar klokt. För att få den bästa privatekonomin så kan det var smart att läsa på om alla delar i modellen vilket man kan göra inne på deras hemsida. De har skrivit allt på ett sätt som är riktigt enkelt att förstå så man behöver inte redan kunna massa om ekonomi för att kunna få lite bra tips.  Jag vill dock fokusera främst på själva sparandet i det här inlägget så det är vad jag kommer att göra nu. Att spara pengar är inte alltid helt enkelt och en stor anledning till varför det är så är för att det finns ganska många olika sätt att spara på. Idag väljer de flesta att spara på det sätt som känns säkrast och det finns såklart både för och nackdelar med att göra det. Läs mer på deras hemsida och få massa smarta spartips. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.