Vad brukar ni titta på när ni inte mår bra?

I betalt annonssammarbete med städgiganten 

Jag är nästan aldrig sjuk vilket gör att jag mår helt fruktansvärt när det väl inträffar. I februari var ett sådant tillfälle där jag under 3 veckor varit så fruktansvärt förkyld och känt mig allmänt svag som man gör. Samtidig har jag också haft praktik som jag varit tvungen att ta mig iväg på så när jag kommit hem på kvällarna har jag inte direkt orkar göra något annat än att kolla på väldigt lättsamma program. Vad brukar ni titta på när ni inte mår så bra? 

Några tips från mig till er 🎀

Big brother: det officiella sociala experimentet i tv-form är tillbaka och jag är så glad för det. Ska bli en fröjd att få följa vem som klarar hela 100 dagar i huset. 
Love is blind: nytt dejtingprogram där paren lär känna varandra utan att faktiskt se varandra.  
Tidying Up with Marie Kondo: konsten att städa tillsammans med städproffset Marie Kondo. 

På tal om Marie Kondo och städning i allmänhet så vill jag varmt rekommendera er att klicka er in hos städgiganten. De är en städfirma med sin bas i vår kära huvudstad Stockholm. De erbjuder många olika tjänster inriktat på just städning så som fönsterputs, hemstädning och till och med flyttstädning. Städgiganten erbjuder i dagsläget flyttstädning för de som bor i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Västerås. De erbjuder flyttstädning i mycket hög kvalité vilket är skönt eftersom just flyttstädning kan vara riktigt jobbigt eftersom det krävs att man städar så mycket mer noggrant än en vanlig städning. Anlitar man städgiganten när flytten börjar närma sig så kan man känna sig helt lugn med att städningen görs på ett bra sätt. Bra att veta om är att de inte bara erbjuder städning åt privatpersoner utan även företag, skolor och fastigheter kan anlita städfirman för bland annat kontorsstädning. Vill man att det ska städas i hög kvalité så är det städgiganten man bör anlita, kanske speciellt om man behöver hjälp med flyttstädningen. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.