Träna med tv-serier

Inlägget är ett samarbete med Svenskt Kosttillskott

Nu när jag mår sämre så är det extra viktigt att verkligen försöka träna. Jag tänker inte direkt börja hårdträna för det skulle jag ändå inte orka men att komma igång lite och göra någon annorlunda touch på det hela skulle göra det lite enklare. Träna tillsammans med tv-serierna kanske? ja men varför inte. Förra veckan fick jag dessutom hem ett par träningsbyxor från Svenskt Kosttillskott och märket GAVELO® och man blir ju lite mer pepp att verkligen försöka då. Låter det inte underbart att blanda nytta och nöje? (även fast tv-serier tränar hjärtan såklart)  Det tycker alla fall jag.

Glöm musiken och börja träna tillsammans med serierna istället. Har ni prövat någon gång? och vilken serie har i så fall varit bäst att träna till? Jag tänker spontant någon komediserie = lagom längd och lagom ton på serien för att det nog ska fungera bra att träna till. Anyway… Nu kör jag igång och tränar tillsammans med serierna, är ni med? woop!

Det går ju bra att bara titta på serien och träna till den (istället för musik) men såklart går det att ha lite regler. Jag ska ge några exempel som funkar för de flesta serierna…

Någon äter = då är man tvungen att göra 10 armhävningar
Någon dricker: 30 sek planka
En kyss = 10 x hopp
De bråkas = 15 situps
Intro = jogga så länge som introt håller på
osv.

Detta är mina träna med serier förslag men tipsa mig gärna också 😀

Btw. Måste också bara nämna att spotify har många bra listor med serierelaterad musik. Jag springer vanligtvis (men inte nu när det är snö utomhus) och sprang jättebra i synnerhet förra våren när jag shufflade (inte dansade a’la Samir & Viktor, haha. Menar när musiken blandas om man inte vet vilken ordning låtarna ska komma i) tillsammans med Skams soundtrack och det går verkligen så mycket enklare att springa när man själv verkligen gillar musiken. Så stort tips om ni vet med er någon specifik serie som har har bra musik så finns det säkert en spellista med just den serien. Annars går det ju bra att göra sin egen med de där låtarna som man vet att man bara älskar så himla mycket. Ja, det var mina tränings tips det, haha.

Märket Gavelo är ett miljövänligt märke. Bland annat så är det så att många av kläderna är tillverkade av ett funktionskraftig polyester som skapas av återvunna PET flaskor. Är ni ute efter snygga träningskläder samtidigt som som de miljövänliga och bekväma så är Gavelo märket man ska kolla lite närmare på. De har träningsbyxor, bh.ar, tröjor och toppar. Märket är grundat i Los Angeles, USA men har nu även blivit ett populärt märke här i Sverige och andra länder i Europa också. Idag befinner sig Designerteamet i LA medans huvudkontoret finns här i Norden. Deras kläder riktar sig till både män och kvinnor. Både smart och snyggt helt enkelt och dessutom snabb leverans.

De snygga träningsbyxorna jag har hittar ni hos svenskt kosttillskott. Finns även i andra färger samt även sport bh-ar och tröjor i samma märke.

You may also like

7 kommentarer

  1. Räknas det när man ligger i sängen och tittar på tv-serier och gör en sit-up när det är dags att byta avsnitt? Dvs en sit-up var fyrtionde minut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.